La Casa de Papel Kore ne zaman başlıyor? La Casa de Papel Kore konusu ne? La Casa de Papel Kore fragmanı yayınlandı...

Tüm dünyada sevilerek izlenen La Casa De Papel dizisinin final yapmasının ardından Netflix platformunda dizinin Kore uyarlamasının yayınlanacağı duyuruldu. Peki La Casa de Papel Kore versiyonu ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

20.05.2022-20:19 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-20:19) La Casa de Papel Kore ne zaman başlıyor? La Casa de Papel Kore konusu ne? La Casa de Papel Kore fragmanı yayınlandı...

Sevilerek takip edilen ve izlenme rekorları kıran Netflix orijinal dizisi La Casa de Papel'in Kore versiyonu merakla bekleniyor. La Casa de Papel'in Kore versiyonunun fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Fragmanın detaylarında neler var? La Casa de Papel Kore versiyonu ne zaman yayınlanacak? La Casa de Papel Kore versiyonunda hangi oyuncular var? La Casa de Papel Kore versiyonu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

La Casa de Papel Kore versiyonu

Fenomen La Casa de Papel dizisinin Kore versiyonunda Kim Ji-Hun Helsinki karakterini, Jung-Woo Rio karakterini, Lee Kyu-Ro Oslo karakterini canlandıracak. 

La Casa de Papel Kore Versiyonu

Profesör adlı karakter dizinin Kore versiyonunda Güney ve Kuzey Kore'de bulunan yetenekli hırsızları bir araya getirecek. 

La Casa de Papel Kore Versiyonu Konusu

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal