Ağrı'da sokağa bırakılan başıboş köpekler yine bir can aldı! Daha 2 yaşında olan bir çocuk yaşamını yitirdi!

Sokağa atılan köpekler için ayladır bir adım atılmazken yaşanan bu olaylar iç güvenlik sorunu olmaya başladı. Ağrı'nın Patnos ilçesinde dünyaya gelen daha 2 yaşında olan Ali Asaf Aktekin, köpeklerin saldırısına uğradı.

01.07.2022-13:53 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-13:53) Ağrı'da sokağa bırakılan başıboş köpekler yine bir can aldı! Daha 2 yaşında olan bir çocuk yaşamını yitirdi!

Başıboş bir şekilde bırakılan, hiçbir veteriner gözetiminden geçirilmeyen, aç-sussuz bırakılan, barınakların dolu olarak gösterilip sokağa atılan köpekler geçtiğimiz Mart ayında 3 kişinin daha hayatının baharında yaşamını yitirmesine sebep olmuştu. Yaşananlar hafızalardan silinmeden bir yenisi daha gerçekleşti. Başıboş bırakılan köpekler bir insanın daha hayatını kaybetmesine neden oldu.

Yetkililerin ihmali bir can daha aldı

Sokağa atılan köpekler için ayladır bir adım atılmazken yaşanan bu olaylar iç güvenlik sorunu olmaya başladı. Ağrı'nın Patnos ilçesinde dünyaya gelen daha 2 yaşında olan Ali Asaf Aktekin, köpeklerin saldırısına uğradı. Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan tahlisiz çocuk ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, küçük Aktekin için seferber oldu. Ne yazık ki daha 2 yaşında olan Alptekin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yetkililerin ihmali bir can daha aldı

Daha 2 yaşındaydı

Meydana gelen olay, Ağrı’nın Patnos ilçesinde 14 Haziran tarihinde annesiyle yüksek giriş olan ve balkondan bahçeye inen merdivenlerin olduğu evinin balkonunda oturan 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin, annesinin içerde ağlayan kız çocuğuna bakmaya gitmesiyle köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası apar topar hastaneye götürülen minik Ali Asaf günler süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal