Agorafobi Filmi Konusu Nedir?

Gerilim ve psikolojik suç türünde olan Agorafobi filmi heyecanlı bir akşam geçirmek isteyenleri bekliyor. Peki Agorafobi filminin konusu nedir? Agorafobi filminin oyuncuları kimlerdir?

04.02.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-15:10) Agorafobi Filmi Konusu Nedir?

Psikolojik suç ve gerilim türünde olan Agorafobi( Big Sky) filmi  kendine çeken konusu ile beğenilen yapımlar arasında yer alıyor. Agarafobi filminin konusu nedir?

AGORAFOBİ FİLMİ KONUSU

Hazel çocukluğunda yaşadığı bir olay yüzünden agorafobi hastalığının pençesine düşer. Annesinin bakımıyla yaşayan, eve hapsolmuş, ilaçlarla ayakta durabilen bir hasta haline gelir.  Annesi Dee, Hazel'in tedavisi için çölde bulunan bir tedavi tesisine gitmeye karar verir ve yola çıkarlar. Kapalı bir bölmede yatarak hareket ettiği tesisinin arabası bir kaç hastayı daha alır. Yolculuk sırasında peş peşe silahlar patlar. Silahlı adamlar Jesse ve Pru araca ateş açmıştır. Yolcuların bir çoğu ölürken anne Dee ve Hazel yaralı bir şekilde hayatta kalmayı başarır. Hazel hem kendisini hem de annesini kötü adamlardan kurtarmaya çalışır

AGORAFOBİ FİLMİ OYUNCULARI

Psikolojik suç ve gerilim türünde olan Agorafobi filminin başrollerinde; Bella Thorne, Kyra Sedgwick, Frank Grillo, François Arnaud ve Aaron Tveit yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal