Ağız Kuruluğunu Yok Eden Yöntemler

Ağız kuruluğu hem ağızdaki bakteri sayısını arttırır ve diş sağlığına zarar verir hem de koku yaparak estetik kaygıları tetikler. Peki, nasıl yok edilir?

22.10.2019-11:11 - (Son Güncelleme: 22.10.2019-11:08)

Ağız kokusu kötü bir görüntüye, kokuya ve diş sağlığına sebep olur. Bu nedenle yok etmek gerekiyor. İşte, ağız kokusunu evdeki malzemelerle yok etme yöntemleri…

AĞIZ KURULUĞUNU YOK EDEN YÖNTEMLER

Tat dokuları ve sinir uçları çok fazla uyarıcıya maruz kaldıklarında, bedenin doğal tepkisi tükürük üretmektir. Mesela, baharatlı bir şeyler tükettiğimizde, yanma duygusunu yumuşatmak için tükürük üretiriz. Bu sebeple, ağız kuruluğundan muzdarip olursanız, azıcık acı biber alın ve dilinize veya diş etlerine uygulayın. Ağız kuruluğu problemleri ortadan kalkacaktır. Limon suyunda yer alan sitrik asit tükürük üretimini çabucak uyarır ve ağzınızı ağız kokusuna ve öteki ağız problemlerine katkıda bulunan enfeksiyonlardan muhafaza eder. Dilinize limon dilimi uygulamanız, limon suyunu balla harmanlamanız veya limon tüketmeniz ağız kuruluğunu ortadan kaldıracaktır. Bu, ağız kuruluğu için en eski ve en güvenilir ilaçlardan biridir. Aloe vera suyu, antioksidanlar, besinler ve doğal şekilde nemlendirici maddeler açısından zengindir ve ayrıca ağızda tükürük üretimini de tetikleyebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal