Afyonkarahisar’da Köy İmamı Yolda Mahsur Kalan Vatandaşlara Çay ve Bisküvi ikram Etti!

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Demirel köyünün imamı, kar yağışı ve buzlanma nedeni ile yolda kalan vatandaşlara çay ve bisküvi ikramında bulundu.

10.02.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-17:54)

Afyonkarahisar’da etkili olan yoğun kar yağışından dolayı Çay-Karaadilli karayolunda trafik ulaşıma kapatıldı. Şuhut ilçesine bağlı Demirel köyünün imamı, kar yağışı ve buzlanma nedeni ile yolda bekleyen vatandaşlara çay ve bisküvi ikram etti. 

YOLDA MAHSUR AKALNALRA ÇAY VE BİSKÜVİ İKRAM ETTİ

Yollardaki buzlanma nedeniyle mahsur kalan vatandaşlara çay ve bisküvi ikramında bulunan Adem Eser, ikindi namazından sonra yolun kapandığını gördüğünü ifade etti. Yolda kalan tır ve araçlardaki sürücülerin aç ve susuz olduklarını düşündüğünü ve bu nedenle ikramda bulunduklarını söyleyen Eser, ‘Termosa çayı koydum, bisküvi aldım, Allah rızası için yola çıktım, sıcak çay içsinler diye düşündüm.' dedi. Çoğu kişinin şaşırdığını dile getiren Eser, şöyle konuştu: 'Böyle bir şey beklemediklerini söyledi. Çok memnun oldular. Para teklif ettiler. Ben de 'para için değil, sadece Allah rızası için yapıyorum' dedim. Bir büyük termos çay dağıttım. Bitene kadar bütün araçları dolandım. Bütün çayı bitirdim’ dedi. 


Karayolunda meydana gelen trafik aksaması sonrası Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek de yollardaki buzlanma nedeni ile yolda mahsur kalan vatandaşlarla telefon görüşmesi yaparak durumlarıyla ilgili bilgi aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal