İstanbul’da Yolda Mahsur Kalan Vatandaşların Yardımına Beşir Derneği Koştu

Yeni yılın gelmesiyle beraber yurdun birçok kesimi kara teslim oldu. Sağanak kar yağışına trafikte yakalanan birçok vatandaş yolda mahsur kaldı. Devletin mahsur kalan vatandaşlar için yaptığı yardımlara Beşir Derneği de destek verdi.

27.01.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-15:17) İstanbul’da Yolda Mahsur Kalan Vatandaşların Yardımına Beşir Derneği Koştu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlayan kar yağışı kısa bir sürede yurt genelini etkisi altına aldı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı tipiye dönüşerek vatandaşlara zor anlar yaşattı. Trafikte araçlarında saatlerce mahsur kalanların yardımına ise Beşir Derneği koştu.

BEŞİR DERNEĞİ KARDA MAHSUR KALANLARA YARDIM ETTİ

Beşir Derneği’de kar yağışlarının başladığı ilk andan itibaren Türkiye’de bulunan 200 den fazla temsilciliği ile yardıma muhtaç vatandaşlar için hemen işe koyuldu. Edirne’den Kars’a hangi karayolunda bir problem var ise orada AFAD koordinasyonunda hizmet veren Beşir Derneği, geçtiğimiz günlerde İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle dün geceden beridir yardıma muhtaç vatandaşlar için çalışıyor. 

Beşir Derneği

İstanbul’un pek çok ilçesinde yolda mahsur kalan vatandaşlarımıza sıcak çorba, kek, su vb. gibi ikramlık dağıtan Beşir Derneği, geceyi araçlarında geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımıza ise battaniye dağıtımı gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar; “Beşirler olarak devletimizin ve milletimizin hizmetinde sahadayız. Kar yağışlarının ilk başladığı andan itibaren ülke sathında teyakkuz haline geçmiştik. Bugün de Beşir Derneği Afet ve Lojistik Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce İstanbulluların yanındayız. Son araç yola devam edene kadar görev yerimizdeyiz”. Şeklinde konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal