Afyonkarahisar’da Korku Dolu Anlar: Akrabalarına Pompalı Tüfekle Saldırdı

Afyonkarahisar’da meydana gelen olayda, bir evde toplanan ve alkol alan 3 kişi arasında çıkan kavga kanlı bitti.

05.01.2022-09:38 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-09:38)

Bilinmeyen nedenle kavga etmeye başlayan 3 kişi, Afyonkarahisar’da dehşet saçtı. Bir evde toplanan ve alkol alan 3 kişi, bir anda kavga etmeye başladı. Kavgada kendini kaybeden kişilerden biri eline aldığı tüfekle diğerlerine ateş etmeye başladı.

ALKOLÜN ETKİSİYLE ETRAFA ATEŞ SAÇTI

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin ilçesinde yaşanan olay, duyanları hayrete düşürdü. Beraber takılmak için toplanan 3 kişi alkol almaya başladı. İlerleyen saatlerde nedeni bilinmeyen sebepten kavga etmeye başlayan adamlar, kendilerini kaybederek birbirlerine saldırdı. Kavgaya dönen tartışmaya sonradan dahil olan Z.A ise akrabalarının başkaları ile kavga ettiğini zannederek, pompalı tüfekle etrafa ateş etmeye başladı. Savaş alanına dönen mekanda iki kişi yaralandı. Çevredekilerin polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay daha büyümeden kontrol altına alındı. 

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Olaya müdahale eden polis ve sağlık ekipleri pompalı tüfekli Z.A’yı gözaltına alırken, yaralılara ilk müdahaleyi yapıp, hastaneye kaldırdı. Alınan bilgilere göre yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal