Afyonkarahisar'da akıllara durgunluk veren cinayet! Tacizciyi öldürmek için kan donduran plan

Karısını sosyal medya üzerinden rahatsız ettiğini iddia ettiği kişiyi sopayla döverek öldürdü. Ardından karı koca çift ölen şahsın cesedini köyün girişindeki yol kenarına attı. İşte haberin detayları...

21.07.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-11:03)

Kan donduran olay, Bolvadin ilçesine bağlı Dipevler köyünde meydana geldi. Gelen iddiaya yönelik, köyde ikamet eden T.Ö., (35) adındaki kadın kendisini sosyal medya ve cep telefonu üzerinden rahatsız ettiğini ileri sürdüğü Ramazan O'yu (43), kocası S.Ö.'ye (35) anlattı. Bunun üzerine karı koca bir plan yaparak Ramazan O.'yu evlerine davet ettiler. 

Bu durum üzerine Ramazan O., arkadaşı V.K'nin aracını alarak çiftle buluşmak üzere evlerine gitti. Eve giren Ramazan O., S.Ö., ile evin avlusunda tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ö., sopayla Ramazan O.'yu darp etmeye başladı. Birkaç dakika geçtikten sonra ise Ramazan O., aldığı sopa darbeleri ile yaşamını yitirdi. Şahsın öldüğünü gören çift bir sürenin ardından Ramazan O.'nun cansız bedenini köyün girişindeki yol kenarına bıraktı.


Cenaze otopsi için morga kaldırıldı

Öte yandan yolda bir kişinin cansız bir şekilde yattığını gören köy sakinlerinin durumu jandarmaya bildirmesiyle bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler ceset üzerinden bir süre inceleme yaptıktan sonra kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazeyi otopsi için morga kaldırdı. Sonrasında geniş çaplı bir inceleme başlatan ekipler bölgedeki kamera kayıtları ve yaptıkları araştırma sonucu cinayet zanlılarına ulaştı. Ekipler T.Ö., S.Ö. ve V.K'yi gözaltına aldı. Şahısların jandarmadaki işlemleri ise devam ediyor.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal