01.03.2024-10:37 (Son Güncelleme:01.03.2024-10:37)


1

Türk sinemasının Afrodit’i olan Banu Alkan, Youtube'da yayınlanan 'Dünya Güzellerim Masada' programında çarpıcı bir itirafta bulundu.



2

Müzik piyasasının acımasız olduğundan bahseden Alkan, canını yakan bir olayı anlattı.



3

Yeşilçam'ın yıldız ismi Banu Alkan yaptığı cesur paylaşımlar ve açıklamalarıyla hala adından söz ettirmeyi başarıyor.



4

Yeşilçam'ın Afrodit'i olarak anılan Banu Alkan, zaman zaman söyledikleri zaman zaman paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.



5

Banu Alkan ve Safiye Soyman, Dünya Güzellerim Masada programında bu kez sektörde yaşadıkları tatsız olaylardan bahsetti.



6

'Bu piyasada ilk hayal kırıklığınızı hatırlıyor musunuz?' sorusu üzerine derin düşüncelere dalan Safiye Soyman için "Hatırlar! Mutlaka olmuştur bu piyasa biraz acımasız" dedi.



7

Safiye Soyman, "Ben kurtlar sofrasında onlarla mücadele ettim. Var aslında da söylemek istemiyorum. O bende özel kalsın. Ekmekle oynama gibi bir şey değil. Özel hayatımda oldu. Piyasada o tarz insanlarla karşılaşmadım" deyince olanlar oldu. Banu Alkan "Benimle hala uğraşanlar var" deyip şu açıklamayı yaptı: "Bugün bir bebeğim yoksa ünlü bir şarkıcının yüzünden. Rahmetli annem yarım Türkçesi ile ‘Kızım ben bebek istiyorum’ derdi. Ben ‘Tamam anneciğim' dedim. Karar verdim derken birisi devreye girdi ve o bebeğim de olamadı. Ben Allah’a çok inanırım. O bebeğin mutlaka gazabına uğrayacaklardır. Adalete çok inanırım.”



8

Safiye Soyman bu anı üzerine 'Çocuk onun için mi yapmadın?' sorusunu yöneltti. Banu Alkan ise “O gün ayırdılar bizi” dedi. Banu Alkan’ın bahsettiği ünlü şarkıcının kim olduğu merak konusu oldu. Alkan, geçtiğimiz günlerde ne zaman evlenecekleri ile ilgili sürekli sorulan sorulara cevap vermişti. Parmağındaki yüzüğü gösteren Alkan, Kemal Yıldız'la evlendiklerini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr