01.03.2024-09:46 (Son Güncelleme:01.03.2024-09:46)


1

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güvenç Kıraç gibi ünlü oyuncuların yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi her bölümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor.



2

Dizinin son bölümüne Dilber'in eşi tarafından darp edildiği ve kanlar içinde hastaneye kaldırıldığı sahne damga vurdu.



3

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazdığı hem de yıllar sonra ekranlara dönüp başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi yeni bölümüyle nefesleri kesit.



4

Pavyon sahneleriyle adından söz ettiren Dilber karakteri bu defa hastanelik oldu. Dizinin şaşırtan final sahnesi sosyal medyada gündem oldu.



5

Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber'in kocası Zahir otele gelip kapıya dayandı. Alkollü bir şekilde Dilber ile konuşmak isteyen Zahir, yanında getirdiği yüzüğü çıkarıp, ‘Dön yuvana, nikah tazeleriz.’ teklifini Dilber'e yöneltti.



6

Dilber ise bu teklifi reddetti. Sinirlenen Zahir zorla Dilber’e sahip olmaya çalıştı. İkili arasında yaşanan arbede sonrası otele ambulans geldi. Dilber'in darp edildiği ve gözleri kapalı bir şekilde sedye ile hastaneye götürüldüğü görüldü.



7

Dilber'in bu sahnesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşatırken 'Dilber öldü mü?, Dilber ölecek mi?' gibi sorular akıllara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Dilber, gözlerini hastanede açıyor. Ayağa kalkan Dilber, aynada yüzünün halini görünce kendinden geçiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr