Afrika Ülkesi Burundi'de Bulunan Bir Hapishanede Yangın Çıktı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Afrika ülkesi olan Burundi’de 400 mahkum kapasiteli hapishanede sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın sonucu 38 kişi hayatını kaybetti.

07.12.2021-15:50 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-15:50) Afrika Ülkesi Burundi'de Bulunan Bir Hapishanede Yangın Çıktı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Burundi’de kabus dolu anlar. Afrika ülkesi olan Burundi’de 400 mahkum kapasiteli hapishanede yangın çıktı. Sabah saatlerinde başkent Gitega'daki bir hapishanede yangın çıktı. Yangının neden çıktığına ilişkin bilgi paylaşılmazken, hapishanede 400 mahkumun bulunduğu öğrenildi. Yangın sonrası ilk yapılan belirlemelere göre 38 mahkum hayatını kaybetti.

BURUNDİ’NİN BAŞKENTİNDE YER ALAN HAPİSHANEDE ÇIKAN YANGIN SONUCU ÇOK SAYIDA ÖLEN VAR

Afrika ülkesi olan Burundi’de 400 mahkum kapasiteli hapishanede sabah saatlerinde yangın çıktı. Afrika ülkesi Burundi'nin başkentinde bulunan ve içinde 400 mahkumun bulunduğu hapishanede çıka yangın çok sayıda mahkumun yaşamını yitirmesine sebep oldu. Yangın sonrası ilk belirlemelere göre 38 mahkum hayatını kaybetti. Yangında hapishanenin önemli bir kısmının hasar gördüğü ve çok sayıda yaralı olduğu açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal