Afgan Lions Certel Suç Örgütü Lideri İstanbul’da Yakalandı

Avrupa’da birçok suç işleyen ve son olarak Almanya tarafından sınır dışı edilen organize suç lideri Sanger Ahmadi isimli Afganistanlı şahıs Bahçelievler’de göz altına alındı.

09.10.2021-12:16 - (Son Güncelleme: 09.10.2021-13:49) Afgan Lions Certel Suç Örgütü Lideri İstanbul’da Yakalandı

Afganistanlı Sanger Ahmadi avrupada bir çok suça karşışmış ve Almanya tarafından sınır dışı edilmişti. Sahte kimlikle hayatını sürdüren Afgan suç örgütü lideri 4 adamıyla beraber İstanbul Bahçelievler’de kaldıkları otelde gözaltına alındı.

AFGAN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN LİDERİ SANGER AHMADİ İSTANBULDA YAKALANDI

Türkiye’de hangi sebeple bulunduğu bilinmeyen Ahmadi’nin sahte kimlikle seyahat ettiği ve konakladığı biliniyor. Sadece Almanya’da otuzdan fazla suça karışan suç örgütü lideri uzun süredir aranıyordu. Özellikle Almanya’da adeta gayri meşru işlemler üzerinden bir imparatorluk kurduğu bilinen şahsın Almanya’dan sınır dışı edildiği günden itibaren Türkiye’ye kaçtığı ortaya atılan iddialardan biriydi. Bu sabah güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonla Bahçelievler’de 4 adamıyla birlikte yakalanan şahsın suç listesi oldukça kabarık. Sanger Ahmadi’nin tam bir suç makinesi olduğu sosyal medya üzerinden silahlarla ve namaz kılarken poz verirken aynı zamanda gece kulüplerinde eğlenmeyi tercih ettiği biliniyor.

Lions Certel  yakalandı

AFGAN SANGER AHMADİ KİMDİR?

Tam bir suç makinası olan Sanger Ahmadi, Lions Cartel isimli suç çetesinin lideri olduğu biliniyor. Tamamen suç işlereyerek hayatını sürdüren Sanger Ahmadi’yi Afganistan’da seven büyük bir toplulukta var. Özellikte yurt dışında yaşayan geçim sıkıntısı yaşayan Afgan gençleri suça teşvik ederek işlerini gören Sanger Ahmadi ve Lions Cartel çetesi hakkında internette çok fazla bilgi bulunmuyor.

Lions Certel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal