Afara Onur Buldu, nereli, evli mi? Onur Buldu kaç yaşında, gerçek adı nedir? Onur Buldu hayatı ve biyografisi

Ekranların sevilen eğlence programı Afara'nın bu haftaki konuları arasında yer alan Onur Buldu, programın izleyicileri tarafından yakın takibe alındı. Güldür Güldür Show'da yarattığı Bilal karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncunu kim olduğu ve bu güne kadar hangi yapımlarda yer aldığı sorgulanmaya başlandı. Peki, Onur Buldu kimdir, nereli, evli mi? Onur Buldu kaç yaşında, gerçek adı nedir? İşte Onur Buldu hayatı ve biyografisi

14.05.2022-00:15 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-00:15) Afara Onur Buldu, nereli, evli mi? Onur Buldu kaç yaşında, gerçek adı nedir? Onur Buldu hayatı ve biyografisi

Eyvah Düşünüyorum isimli programın sempatik sunucu ve aynı zamanda Güldür Güldür Show isimli progamda yarattığı Bilal karakteriyle hafızlara kazınan Onur Buldu, bu hafta Kanal D ekranlarının sevilen eğlence programlarından Afara'nın konuğu olarak karşımıza çıktı. Afara'ya eğlenceli bir sohbet getiren Onur Buldu'nun hayatı ise programın yakın takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı.

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı ve şarkıcı ve oyuncu Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ile Kanal D ekranlarına getirine Afara'da birbirinden renkli konuklarla unutulmaz şarkılar ekranlara taşınıyor. Afara'nın bu hafta izleyicilerle buluşturulacağı bölümün konukları ise Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen olacak.

Onur Buldu kimdir

Afara Onur Buldu kimdir, nereli, evli mi?

Afara programına konuk olarak katılmasıyla birlikte programa sohbetiyle neşe getiren Onur Buldu'nun kim olduğu programın müdavim izleyicileri tarafından merak edilemeye başlandı. Bu güne kadar birçok yapımda yer alan fakat en çok Güldür Güldür ShoW'da yarattığı Bilal karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Onur Buldu'nun biyografisini sizler için derledik.

4 Ağustos 1982'de İzmir Bergama'da doğan Onur Buldu'nun annesi Tunceli'li ve hemşiredir. Babası öğretmen olan Onur Buldu, bir süre sonra ailesinin görevi için geldikleri İzmir'in Menemen ilçesinde büyümüştür.

Onur Buldu kimdir

Dokuz Eylül Üniversitesi'ni kazanan ve orada Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Onur Buldu, bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu'nda görev almıştır. Keşanlı Ali Destanı oyununda oynayan Onur Buldu, daha sonra İstanbul'a yerleşmiştir.

Bu güne kadar birçok dizi ve sinema yapımında rol alan Onur Buldu, "Papatyam" isimli bir dizide Metin Akpınar ile karşılıklı oynamıştır. Show TV ekranlarından yayınlanan "Güldür Güldür" isimli mizah programında da görev alan ünlü oyuncu burada canlandırdığı Bilal karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde etmiştir.

Onur Buldu'nun oynadığı dizi ve filmler:

2014 - Analı Oğullu (TV Dizisi)

2014 - Eyyvah Eyvah 3 (Sinema filmi)

2013 – 2014 - Güldür Güldür (TV Dizisi)

2012 - Berlin Kaplanı (Sinema filmi)

2011 - Aşağı Yukarı Yemişlililer (TV Dizisi)

2009-2011 - Papatyam (TV Dizisi)

2009 - Aşk Geliyorum Demez (Sinema filmi)

2009 - Ada: Zombilerin Düğünü (Sinema filmi)

2009 - Yalancı Romantik (TV Dizisi)

2008 - Plajda (Sinema filmi)

2007 - Doktorlar (TV Dizisi)

2007 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal