Afara 4. bölüm 6 Mayıs 2022 Cuma konukları kimler?

Kanal D ekranlarının kısa süre önce seyirciyle buluşan programı Afara ilk üç bölümünü geride bırakarak seyircilerden beğenileri topladı. 4.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Afara'nın yeni bölüm konuklarının kim olduğu merak konusu oldu. Her bölümünde eğlenceli dakikalar yaşatılan programda sevilen isimler konuk alınırken Uğur Aslan'ın bu haftaki konukları araştırılmaya başlandı. Afara 4.bölüm konukları kimler?

05.05.2022-22:42 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-22:42) Afara 4. bölüm 6 Mayıs 2022 Cuma konukları kimler?

İlk üç bölümüyle izleyicilerin beğenisi toplayan Afara programının 4.bölümü heyecanla bekleniyor. Her hafta Cuma günü 00.15'te Kanal D ekranlarında yer alan Afara eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. 2 saat boyunca eğlenceli dakikalara şahitlik yapılan Afara programı yeni bölüm konukları kimler, son bölüm konukları kimler, afara ne demek? Konu hakkında tüm detaylar haberimizde

Afara 4.bölüm konukları

Afara yeni bölüm konukları

Her hafta yeni konuklar ile seyircilerle buluşan Afara 4.bölümü programıyla ekranların karşısına geçecek. İlk üç bölümü geride bırakan Afara'nın yeni bölüm konukları Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve Murat Kekili olacak.

Afara saat kaçta, ne zaman?

Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yaptığı Afara programı her Cuma gecesi 00.15'te Kanal D ekranlarında yerini almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal