AFAD ve Kandilli listeleri anlık güncelliyor: 18 Nisan 2024 nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından güncellenen son depremler listesi bugün yaşanan depremlerin ardından vatandaşların araştırmalarına konu oldu. Bugün yaşanan depremlerin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

18.04.2024-17:03 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-17:03)

Türkiye’deki tüm depremlerin yeri, zamanı, şiddeti ve derinliği AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Vatandaşlar ise kendi yaşadığı depremlerin detaylarını öğrenmek üzere internete yönelerek 18 Nisan 2024 AFAD Kandilli son depremler listesi araştırmalarını yürütüyor. Peki bugün nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu?

Bugün nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu?

Kahramanmaraş'ta bugün sabah saatlerinde 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, deprem Göksun ilçesinde kaydedildi ve sarsıntının derinliği yaklaşık 11 kilometre olarak belirlendi. 

AFAD ve Kandilli listeleri anlık güncelliyor: 18 Nisan 2024 nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu?

AFAD'ın açıklamasına göre, saat 01.06'da ise merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Bu deprem de yaklaşık 10 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kısa bir süre sonra aynı bölgede 4,1 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Depremlerin ardından AFAD ekipleri, bölgede kontrol çalışmalarına başladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal