AFAD Ekiplerinin En Zor Görevi! Olay Yerine Gidince Acı Gerçeği Öğrendiler

Afyonkarahisar’da yaşanan trafik kazasında 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Genç kızın bedenini araçtan çıkarmak için olay yerine giden AFAD ekipleri ölen kişinin meslektaşlarının kızı olduğunu duyunca hüzne boğuldu.

27.06.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 27.06.2021-11:18) AFAD Ekiplerinin En Zor Görevi! Olay Yerine Gidince Acı Gerçeği Öğrendiler

Kaza, Afyonkarahisar - Konya karayolu Fatih Nizamiye Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, A.T., idaresindeki otomobil, S.Y., yönetiminde olan otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan S.Y.’nin kullanmış olduğu araç yol ortasındaki refüjde olan elektrik direğine çarptıktan sonra yan yatarak ancak durabildi.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil servis ile birlikte İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yan yatarak durabilen araç içerisindeki Ezgi Aslanbek’in (22) hayatını kaybettiğini belirledikten sonra yaralanan H.İ.K.’yi ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

ACI HABERİ GÜÇLÜKLE VERDİLER

Kazanın sonrasından olayı duyarak bölgeye gelen kazazedelerin yakınları ise birbirlerine sarılarak gözyaşı döküp, yakınlarını teselli etmeye el verdiğince çalıştı. Kurtarma çalışması için olay yerine gelen AFAD ekipleri ile aynı kurum içerisinde çalıştıkları meslektaşları Sadettin Aslanbek’i mesaide olmamasına rağmen görmeleri üzerine önce şaşırdı. Ardından da Aslanbek kazaya karışan araçlardan birinde kızının olduğunu ifade edince AFAD ekipleri bir süre durumu sakladıktan sonra acılı babaya kızı Ezgi Aslanbek’in hayatını kaybettiğini büyük bir güçlük ile söyledi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Kızlarının hayatını kaybettiğini duyan baba Aslanbek ile eşi Sevim Aslanbek sinir krizleri geçirdi. Aile üyelerini AFAD ekipleri sakinleştirmeye çalışsa da bu olayda başarılı olamadı ve olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekiplerinden yardım talep etti. Sağlık ekipleri anne ve babayı ambulansa bindirerek müdahalede bulundu.

Kazada hayatını kaybeden Ezgi Aslanbek’in özel bir okulda stajyer öğretmen olarak görev yapmış olduğu öğrenilirken, kazanın sonrasında otomobilin içerisinde çıkarılan cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal