Adnan Oktar'dan Son Savuma

Adnan Oktar, genç kızlara dekolte ile mini etekle namaz ibadetini yapabileceğini söylediğini böylece milyonlarca genç kızı İslam dinine kazandırdığı saçmalığını öne sürdü.

22.12.2020-14:55 - (Son Güncelleme: 22.12.2020-14:49) Adnan Oktar'dan Son Savuma
İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında yapılan mahkemeye tutuklu zanlı Adnan Oktar’ın da içlerinde olduğu pek çok tutuklu ve tutuksuz zanlı katıldı. Mahkemeye tarafların avukatları katıldı.

Mütalaaya karşı savunmada bulunan Adnan Oktar, şu ifadeleri kullandı:

"İslam ahlakının ahlakın hası olduğunu, ahlakını İslam’a göre savunduğunu" belirterek “Lüks ve zenginlik tebliğ metodudur çünkü Müslümanları fakir, zavallı görürler ama bizim anlattığımız İslam herkesin seveceği İslam.

Cinsellikle ilgili ithamlar o kadar belli ki. Cinsel bir ilişki varsa tespit edilir, benim elim başka birinin eline değse hemen anlaşılır. Nefesim bile üstüne gitse genetikten anlaşılır. Bunlar çizgi romanla, hikayeyle olmaz, bilimle olur. Böyle tespitler yapılmamış, şehir masalı.”

''KARA PARA AK PARAYLA İŞİMİZ OLMAZ''

Örgütün hiyerarşik bir yapıda olmasıyla alakalı iddialarla ilişkin açıklama yapan Oktar, “Benim vaktim yok, niye böyle bir şeyle uğraşayım. Böyle bir şeyi kimse yapmaz demiyorum ama ben yapmam. Böyle bir şeyi yapacağıma eğlenirim, hiç karışmam böyle şeylere. Hiyerarşi diye bir şey yok, samimi bir arkadaş topluluğu var. Arkadaşlarımın da hepsi zengin, bu paralarla ilgili iddialar yalan. Kara para ak parayla işimiz olmaz” dedi.

''MEHDİ ÇIKACAK''

Mehdi olmadığını belirterek Mehdi’nin beklendiğini dile getiren Adnan Oktar, “Mehdi çıkacak 2053 gibi falan Allah’ın izniyle bu konu tamamlanacak. Benim böyle bir iddiam yok. Arkadaşlarım da zaten böyle bir şeye inanmazlar çok zeki kişiler” şeklinde konuştu.

Adnan Oktar üzerine atılan casusluk suçlamasıyla alakalı şu ifadeleri kullandı:

“İsrail’le niye görüştük çünkü İslam aleminin en geçindiği yerdir. Ben şöyle düşünürüm Musevilerin beklediği kişi ile Müslümanların beklediği kişi aynıdır. İslam Birliği kurulduğunda siyonizm kurulmuş olacak ve İsrail de bize katılarak, siyonizme katılmış olacak. Böylece bu büyük fitneyi kökünden çözecek bir açıklama yaptım ve İsrail de bunu kabul etti. Dolayısıyla Siyonizm İslam Alemi’nin birliğidir. Varsa yanlış bir yorum düzeltin ama yanlış olduğunu düşünmüyorum. Vatikan’la da konuştum. İsrail’den yaşlı din adamları geldi, onlara anlattım konuyu çok makul gördüler, takdir ettiler. Sevgiye yönelik olduğu için”

MİNİ ETEKLİ NAMAZ

Kimsenin giysisine karışmadığını iddia eden Adnan Oktar, “Benim bine yakın kız arkadaşım var. Kimsenin kıyafetine karışmam. Ben dekolteyi savunmasaydım gençlerde ayaklanma oluyor, o zaman sözüm geçmez. Genç kızlara dedim ki dekolteli, mini etekli olanlar da namaz kılabilir. Milyonlarca genç kızı, kadını İslam’a kazandırmış oldum. Bizim amacımız çok iyi niyetliydi. İslam’la dekolte çatışmaz, siz kafir değilsiniz mesajını vermekti amaç” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal