Adnan Oktar'ın Mahkeme Başkanına Verdiği Yanıtlar Pes Dedirtti

Adnan Oktar ve grubuna yönelik açılan davanın bugünkü duruşmasında savunması alınan Oktar, mahkeme başkanının sorularını yanıtladı.

12.10.2020-17:28 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-16:46) Adnan Oktar'ın Mahkeme Başkanına Verdiği Yanıtlar Pes Dedirtti

Adnan Oktar ve grubuna yönelik 76'sı tutuklu 226 sanık hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Silivri Ceza İnfaz Kurumları'nın karşısında bulunan duruşma salonunda görülen davaya Adnan Oktar, Oktar Babuna, Tarkan Yavaş'ın da aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar ve bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

Duruşmada şikayetçilerin beyanlarına ve ek iddianameye karşı Adnan Oktar'ın savunması alındı. Oktar, Mahkeme Başkanı Mehmet Galip Perk'in sorularına yanıt verdi.

"TAHRAN'I BOMBALIYORLARDI ENGELLEDİK"

Mahkeme Başkanı Perk'in İsrail Başbakanı Benjamin Netenyahu'ya yazdığı mektubu hatırlatarak "İsrail Başbakanı'na bu güzellemeyi neden yaptınız" diye sorması üzerine Oktar şöyle yanıt verdi:

"Filistin'e zulümleri durdurmak için görüşmeler gerçekleştirdik. İsrail ile Türkiye'nin barışık olması, İsrail'in Türkiye'ye zarar vermemesi, radikallere ve terörizme karşı desteklerimizi ilettik. Marmara Gemisi'nde para ödemiyorlardı, ödettik. Özür dilemiyorlardı, dilettik. Tahran'ı bombalıyorlardı bunu engelledik. Yapılan zulmü durdurdum."

"300 BİN TL'LİK SAAT ARKADAŞIMA AİT"

Perk, Oktar'ın aylık gelirinin 3 bin TL olduğunu söylemesine karşın altın iplik elbiselere, yılan derisinden ayakkabılara nasıl sahip olduğunu ve lüks hayatı nasıl sürdürdüğünü sordu. Yılan derili ayakkabı, altın iplikli ceket söyleminin şaka olduğunu söyleyen Oktar, "Benim oradaki üslubumdan belli şaka yaptığım. Altın iplik falan... zaten böyle söylenmez. Ne param var ne arabam. Malım mülküm yok. Dragos'taki evin kirasını ben ödemiyorum. Arkadaşım ödüyor. Pahalı ama. Normal bir yer değil. Taktığım 300 bin TL'lik saat bana ait değil, arkadaşıma ait" diye konuştu.

Mahkeme Başkanı bunun üzerine 300 bin TL'lik saatin kime ait olduğunu sorunca Oktar, "Hatırlamıyorum, birkaç kez el değiştirdi" yanıtını verdi. Perk'in "Yayınlarda taktığın 300 Bin TL'lik saatin kime ait olduğunu bilmiyor musun?" sorusuna "Galiba Seçim Köse'ye ait. Arabalar da arkadaşlarıma ait." dedi.

"KALBİMDE COŞKUN BİR SEVGİ VAR"

Başkan Perk'in "Turnikeden geçirilip sonra sizinle evlendirilen bayanlar olduğuna ilişkin beyanlar var." sorusunu yönelttiği Oktar, "Kalbimde coşkun bir sevgi var kadınlara ilişkin. Sevgi insanların bir vasfıdır, Müslüman'ın vasfıdır. Her şey sevgi içindir. Şu mahkeme de sevgi içindir" ifadelerini kullandı.

"AKLIMIN YERİNDE OLDUĞU BELLİ"

Oktar, Mahkeme Başkanı Perkin'in akıl sağlığı yönünde mahkemeden talebi olup olmadığı sorusuna "Hayır. Gayet akıllıyım. Aklımın yerinde olduğu belli zaten" sözleriyle yanıt verdi.

"CİNSEL GÜCÜM ÇOK YERİNDE"

Fıtığı olduğu için normal şekilde ilişki yaşayamadığı iddialarıyla ilgili olarak "Yalan söylüyorlar. Cinsel gücüm çok yerinde. Olağanüstü bir güce sahibim. Cinsel ilişkiye engel bir halim yok" dedi.

FETÖ'YÜ ÖVDÜĞÜ KONUŞMALAR DİNLETİLDİ

FETÖ'yü övdüğü konuşmalar dinletilen Oktar, bu konuşmalarında gizli bir aşağılama olduğunu söyleyerek "Dünyada Mehdi olarak tanınan adama gariban diyorum, bu aşağılamadır. CIA diyorum, işaret ediyorum. Zekice bakan bunu anlar. Mehdi değil Kahtani diyorum. Çünkü Kathani kan dökendir. Deccal konumuna koyuyorum, bu müthiş bir aşağılamadır" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal