Adını Feriha Koydum'da Hazal Kaya'nın peşinden koşan çeyizci Halil, Ufuk Tan Altunkaya'nın son halini görenler gözlerine inanamadı!

Adını Feriha Koydum'da Hazal Kaya'nın peşinden koşan sümsük Halil karakterini canlandırıyordu. Ufuk Tan Altunkaya'nın son haline, ''Sevmediğin o çocuğa dön bir bak Feriha!'' yorumları yapıyor. İşte haberin detayları...

05.05.2022-14:36 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-15:08) Adını Feriha Koydum'da Hazal Kaya'nın peşinden koşan çeyizci Halil, Ufuk Tan Altunkaya'nın son halini görenler gözlerine inanamadı!

Adını Feriha Koydum'da Hazal Kaya'nın saplantılı bir şekilde peşinden koşan sümsük Halil, Ufuk Tan Altunkaya'nın son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. ''Sevmediğin o çocuğa dön bir bak Feriha!'' şeklinde yorumlar yağıyor. Başrollerini Hazal Kaya ile birlikte Çağatay Ulusoy'un paylaştığı dizide çeyizci Halil karakteriyle yer alan Ufuk Tan Altunkaya, Instagram hesabı üzerinden oldukça dikkat çeken paylaşımlar yapıyor. Adını Feriha Koydum izleyicilerini adeta çileden çıkaran ve bazı bölümlerde ise korku saçan saplantılı aşık Halil karakteriyle hafızalarda yer eden Ufuk Tan Altunkaya'yı günlük hayatında gören şaşkına dönüyor. 

Ekran başındakileri resmen çileden çıkarıyordu 

Ufuk Tan Altunkaya, kendisini role o kadar kaptırıyordu ki ustalarca taş çıkaran performansıyla ekran başındaki izleyicilerin saçını yolduruyordu. Söz konusu dizide Hazal Kaya'nın hayat verdiği rolü Feriha'ya kafayı takan ve ölümüne neden olan Halil, izleyicilere karşı korku dolu anlar yaşatıyordu. 


Ufuk Tan Altunkaya ailesiyle birlikte mütevazı bir hayat sürüyor

Adını Feriha Koydum'un korkutan karakteri Halil, bu kez korkutmak yerine hayrete düşürdü. Karakteri canlandıran Ufuk Tan Altunkaya'nın şu anki halini görenler, dizideki önyargılarını resmen kenara bıraktı. Şimdiki hayatında ise baba olan Ufuk Tan Altunkaya, eşiyle oldukça mütevazı hayatında mutlu mesut bir şekilde yaşamını sürüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal