Adım Para ödeme yapıyor mu?

Son zamanlarda gündemde olan Adım Para uygulaması adım atarak para kazanma fırsatı sunduğu konuşulmaktadır. Özellikle sosyal medya da çok konuşulan Adım Para Uygulaması ödeme yapıyor mu soruları sıklık kazandı. Pandemi döneminde özellikle evde kalınmasıyla vatandaşlar evden para kazanma yöntemlerini araştırmaya başladı. Bunların başında gelen Adım Para uygulamasının ödeme yapıp yapmadığına dair detaylar haberimizde yer almaktadır

30.03.2022-19:59 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-19:59) Adım Para ödeme yapıyor mu?

Akıllı telefonlara indirilen Para Adım uygulaması kullanıma açılması halinde adım sayaçları etkinleştirerek para kazanma imkanı sunmaktadır. Egzersiz ve yürüyüş ihtiyaçlarını karşılayarak para kazanmak oldukça mümkün. Her adım kişilere para olarak döndüğü konuşulmaktadır. İşte Adım Sayar uygulaması ücretli mi, para ödemesi yapıyor mu sorularının yanıtı haberimizde.

Adım Para uygulaması ödeme yapıyor mu?

Adım Para uygulaması ücretli mi? 

Uygulamanın indirilmesi tamamen ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Spor ve sağlıklı yaşam için öncü olan Adım Para uygulamasında kişilere her adım da para kazandırmaktadır. Emeklerin karşılığı para olarak ödenmektedir. Ücretsiz kullanılabilecek uygulamaların listesinde yer almaktadır. 

Adım Para uygulaması nasıl kullanılır? 

Öncelikle telefonumun marketi olan Play Store'den Adım Para uygulaması indirilmektedir. Adım Para uygulamasının indirilmesinin halinde üye olmak için 3 tane seçenek mevcuttur. 

-Google ile üye ol

-Facebook ile üye ol 

-Cep telefonu ile üye ol 

Yukarıda belirtilen seçeneklerden biri tercih edilerek otomatik olarak üye olunarak giriş yapılır. 

Adım Para ile birlikte daha çok kazanma şansı 

Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.

1000 Adım para almak için Davet Kodu bölümüne “KNTKFWJ” kodunu yazın. Birlikte Kazanmaya Başlayalım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal