Adı Zehra Fragman - 9. Bölüm - 2. Fragman

Fox TV'nin sevilen dizisi Adı Zehra yayınlanan 9. yeni bölüm fragmanı ardından 9. yeni bölüm fragmanı da izleyenler ile buluştu. Nadir kedine geldiğinde Serkan ve Genco'ya neyi itiraf edecek? İtiraf karşısında Şule'nin tepkisi ne olacak? merak edilen detaylar haberimizde...

20.04.2018-10:15 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-14:02)

Fox TV'nin sevilen dizileri arsında yerini alan Adı Zehra dizisi yayınlanan 9. yeni bölüm fragmanı ardındna 9. yeni bölüm 2. fragmanı da ekranlara getirildi.

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Adı Zehra dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ADI ZEHRA 9. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

Adı Zehra dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanı izleyenlerle buluştu. Adı Zehra dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanında; Nadir kendine gelir. Nadir, Serkan ve Genco'nun karş olduklarını itiraf eder ve iti raf karşısında herkes şok geçirir. Serkan sinir krizi geçirirken, Genco teslliyi Zehra'da bulur.

Leyla ve Ceren yüzleşmesinde neler yaşanacak? Serkan, Leyla'dan tamamen ayrılacak mı? Şule, Nadir'in itirafı karşısında kendini kaybeder ve hastane odasında onu boğmaya çalışır.

Adı Zehra 9. yeni bölümü ile 21 Nisan Cumaretsi akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal