Tehlikeli Karım Yeni Bölümü Olan 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show TV ekranlarından yayınlanan Tehlikeli Karım dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tehlikeli Karım dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tehlikeli Karım 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tehlikeli Karım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

19.04.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-09:16)

Show TV ekranlarından yayın hayatına yeni başlayan Tehlikeli Karım dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tehlikeli Karım dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tehlikeli Karım 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tehlikeli Karım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

Başrollerinde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdmir'in rol aldığı Tehlikeli Karım dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TEHLİKELİ KARIM 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Tehlikeli Karım dizisi merakla beklenen 5. yeni bölüm fragmanı ekranlara getirildi. Tehlikeli Karım  5. yeni bölüm fragmanında; Alper ve Yaman para için kavga ettiği esnada, Seda gelir ve paralarla birlikte kaçar.Derin kaybolan parasının peşine düşüp Alper'e hesap sorarken Fırat Başkomise, Seda ve Alper'in kaçtğı haberini alır.

Derin, Yaman'dan bütün parasını almak için bir plan yapar ve Yaman'ın kızı Ayşe'yi yanına alır. Derin ne gibi bir adım atacak? Derin'in planı ne?

Tehlikeli Karım dizisi 5. yeni bölüm ile 22 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal