Adı Sevgi yeni bölüm ne zaman? ATV Adı Sevgi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni yapımlarından Adı Sevgi dizisi yayın hayatına başarılı bir giriş yaptı. Son olarak yedinci bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. Peki, Adı Sevgi dizisi yeni bölüm ne zaman, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, ATV Adı Sevgi 8. bölüm detayları...

25.04.2022-02:29 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-02:29) Adı Sevgi yeni bölüm ne zaman? ATV Adı Sevgi 8.  bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son bölümüyle ekranlara gelen ATV'nin başarılı yapımı Adı Sevgi seyirciden tam not aldı. Her bölüm ayrı heyecanların yaşandığı dizinin 8. bölüm fragmanı seyirci tarafından araştırılıyor. Peki, ATV Adı Sevgi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak?

Adı Sevgi 7. bölümde neler yaşandı?

Zahit'in yaptığı kaza ve Elif'in biranda sırra kadem basması sonucunda Emir çileden çıktı. Emir yaşanan saldırıların sorumlusu olarak Ekrem'i görürken, Volkan ile Macide Elif'in yokluğunu fırsat bilerek Zeynep'e acımasız davranmaya başlarlar. Ancak Zeynep ile Elif her ne kadar birbirlerinden ayrı olsalar da çaresizce aynı tutsaklığı paylaşmaktalar.

Bu esnada kandırıldığı düşüncelerine dalan Esma, Doğukan'ı rezil etmek ister fakat Doğukan'ın tüm okulun önünde yaptığı ilanı aşk kafasını bulandırır. Onları bir araya getirmek için uğraşan Fidan'ın ise Esma'yla arası açılır.

Emir'in tüm engelleri aşarak Elif'e ulaşması ve duygularını açması aralarında yakınlaşma olmasını sağlarken, Zeynep'in maruz kaldığı kötü muamele ile vermekte olduğu yaşam mücadelesi herkesin hayatını tehdit eden büyük bir savaşın başlangıcı olur.

 adı sevgi

Adı Sevgi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin heyecanla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana ATV'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal