Adı Sevgi Volkan Baykara kimdir? Gerçek adı nedir? Erol Gedik rol aldğı dizi ve filmler

Atv ekranlarında başlayan Adı Sevgi dizinin başrolünde rol alan Volkan kimdir? Adı Sevgi dizisinde rolünü çok güzel oynayan Volkan Baykara asıl adı nedir? Nerelidir? İzleyicilerini ekrana kitleyen dizinin oyuncuları araştırılmaya başlandı.

02.04.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-17:11) Adı Sevgi Volkan Baykara kimdir? Gerçek adı nedir? Erol Gedik rol aldğı dizi ve filmler

13 Mart Pazar günü Atv ekranlarında seyircileri ile buluşan Adı sevgi dizisi, daha ilk günden beğenileri topladı. Dizinin başrolünde rol alan Volkan karakterini canlandıran Mert Doğan kimdir? Mert Doğan kaç yaşında, nereli? Daha önce hangi dizilerde rol aldığı merak edilen yakışıklı oyuncu hakkında tüm merak edilenler.

Adı Sevgi dizisindeki Volkan Baykara ( Mert Doğan )'nın rolü 

Baykara soy ismine sahip köklü ailenin tek oğlu olan Volkan, annesi tarafından her hatasına göz yumularak şımarık yetiştirilen bir çocuktur. Geçmişindeki sır sebebiyle ruhen yara almış takıntılı psikopat olan bir gençtir.Aile durumu kötü, kendi halinde, çalışkan olan Zeynep'e aşık olmuştur. Zeynep okumaya çalışsada Volkan Zeynep' i hiç yalnız bırakmıyor, Zeynep onu istemezse de bir gün duygularına karşılık alacağına inanıyor. Onu takıntı haline getirip her şeyden herkezden vazgeçmeye hazırdır.

Volkan Baykara ( Mert Doğan ) kimdir?

13 Martta izleyicileri ile buluşan dizi ilk bölümden beğenileri toplamıştı. Dizide rol alan sempatik oyuncu Mert Doğan çok merak edilmeye başlanıldı. Özellikle genç kızlar Mert Doğan' ın sevgilisi olup olmadığını ve kaç yaşında olduğunu merak ediyorlar. 

1993 yılı doğumlu olan Mert Adanalı' dır. Yakışıklı oyuncu 1.86 boyunda 85 kilodur. Eğitimini en son Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Programında yüksek lisansla tamamlamıştır.

Sevgilinin olup olmadığı henüz bilinmemektedir. 

Volkan Baykara Kim

Adı Sevgi dizisinden önce Mert Doğan' ın rol aldığı diğer diziler hangileri? 

Babil dizisinde Yalçın karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Vuslat dizisinde de rol almıştır.

Avlu dizisinde Mert karakterini canlandırmıştır.

Çarpışma dizisindeki Sinan rolünü üstlenmiştir.

Tek Yürek dizisinde rol almıştır.

Gülperi dizisinde Alper karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Payitaht Abdülhamit dizisinde rol almıştır.

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde rol almıştır.

 Vatanım Sensin TV dizisinde rol almıştır.

 Arka Sokaklar dizisinde 2015 yılında karşımıza çıkmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal