Adı Sevgi Mehmet öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Esat Polat Güler Adı Sevgi dizisinden ayrıldı mı?

ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizide son yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Mehmet'in ölüp ölmediği merak ediliyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

08.05.2022-21:07 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-21:07) Adı Sevgi Mehmet öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Esat Polat Güler Adı Sevgi dizisinden ayrıldı mı?

ATV ekranlarında her hafta Pazar akşamları izleyici karşısına çıkan Adı Sevgi son olarak 8. bölümü ile 1 Mayıs Pazar günü yayınlandı. Son bölümde Zahit, Mehmet'i almak için okulunun çıkışına gitmişti. Gittiğinde ise Mehmet'in kaçtığını öğrendi. Mehmet, Elif ile Emir'in konuşmalarını duyunca kantinden kendine biraz erzak alıp kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Ormana kaçan Mehmet, önceden Vokan'ı bıçakladığı için korkup saklandı.

Mehmet'i aramaya çıkan Elif ile Emir onu ormanda aramaya başladı. Bu esnada Volkan'da tekrardan Zeynep'in gönlünü alabilmek için Mehmet'i bulmaya koyuldu. Bunun için Emir'i takip etmeye başlayıp Mehmet'İn peşine düştü.

Tuncay ile Volkan, Mehmet'i ormanda bulurlar. Mehmet, Volka ile Tuncay'dan kaçarak bağırıp yardım ister. Mehmet'in peşine düşen Volkan ile Tuncay'ın peşinden de Elif ile Emir koşmaya başlar. O esnada Mehmet ayağının kayması sonucu uçurumdan düşer. Bunu gören izleyici Mehmet'in ölüp ölmediğini merak etmeye başladı.

Adı Sevgi Mehmet öldü mü?

Ayağı kayınca uçurumdan düşen Mehmet suda boğulur. Emir bütün sağlık ekiplerini çağırmasına rağmen Mehmet nefes alamaz.

adı sevgi

Dizide Mehmet'in ölmesi Volkan ile Zeynep'in arasına bir de kan davasını sokacak ve Volkan artık Zeynep'e kavuşamayacak. Katil olduğunu düşünen Volkan, paçayı kurtarmak için Tuncay'dan yardım ister. Yurt dışına kaçmak isteyen Volkan yanında Zeynep'i de götürmek için uğraşır.

Bizim tahminlerimiz kapsamında Emir, Mehmet'i yaralı olarak sudan çıkardı lakin Volkan'ın duymaması için gizli tuttu. Volkan ise Mehmet'in öldüğünü sandığı için her şeyini toplayıp yurt dışına çıkmak isteyecek. Gelecek bölümde Mehmet'in öldüğü düşünülse de biz Mehmet'in geri döneceğini düşünüyoruz.

Esat Polat diziden çıkacak mı?

Adı Sevgi adlı dizide Mehmet karakterine hayat veren Esat Polat'ın diziden çıkıp çıkmadığı net olarak bilinmiyor. Lakin kendisinin 9. bölüm için hazırlanan sette yer almadığı öğrenildi. Biz oyuncunun birkaç hafta sette olmayacağını lakin sonradan döneceğini düşünüyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal