Teşkilat Tövbekar diziden çıktı mı, çıkacak mı? Hakan Boyav Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu?

Teşkilat dizisindeki Tövbekar diziden ayrılıyor mu? sorusu sevilen dizinin sezon finalinin yaklaşması ile araştırılmaya başlandı. Hakan Boyav Teşkilat dizisine veda mı ediyor? İşte dizi hakkında detaylar...

08.05.2022-21:07 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-21:07) Teşkilat Tövbekar diziden çıktı mı, çıkacak mı? Hakan Boyav Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu?

Teşkilat dizisi 48. bölümü ile 29 Mayısta sezon finaline giriyor. Teşkilat dizisi Tövbekar neden öldü? Hakan Boyav başka dizide mi oynayacak?

Aksiyonu hiç eksik olmayan Tövbekar dizisinden kötü haber geldi. Ankara'nın çeşitli ilçelerinde çekimleri süren dizi, 2 sezonunu tamamlayarak bazı karakterlerinde sonunu tamamladı. Eski emekli Mit ajanı olan ve bir çok kişiyi öldürdükten sonra tövbe eden Tövbekar olarak tanınan Hakan Boyav yeni sezonda yer almayacak.

TRT1 dizisi her Pazar akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelmektedir. Hakkı dayı ile birlikte Tövbekar da diziden ayrılacağı bildirildi. Başarılı oyuncu Hakan Boyav kariyerine farklı projelerde devam edecektir. 

Tövbekar2 ın yerine yeni oyuncu katılacak. Yeni gelen oyuncu Teşkilata yardım edecek. 

hakan boyav neden öldü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal