Adı Sevgi Elif’i kim kaçırdı?

ATV ekranlarında yeni başlamış olan Adı Sevgi dizisi kısa sürede popüler diziler arasında adını yazdırmayı başardı. Her hafta yeni bölümleriyle ekranlarda yer alan dizide, bu hafta neler olacağı şimdiden merak konusu oldu.Fragmanın yayınlanmasıyla izleyicilerin ilk merak ettiği konu, Elif’i kim kaçırdı? oldu. İşte dizi hakkında ki detaylar sayfamızda yer almaktadır.

17.04.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-16:46) Adı Sevgi Elif’i kim kaçırdı?

Atv kanalında kısa süre önce başlamış olan Adı Sevgi dizisi izleyiciler tarafından çok sevilir diziler arasında yer almayı başardı. Gündemde adını duyurmaya başaran dizinin konusunda ise,tayininin çıktığı yere giden Elif öğretmen'in, hiç beklemediği bir anda zorla evlendirileceği yüzünden intihara kalkışan öğrencisini kurtarmasıyla ona yardımcı olmaya çalışmaları ele alınmıştır.

Adı Sevgi Elif’i kim kaçırdı?

Adı Sevgi Elif’i kim kaçırdı?

Dizinin kadrosunda başrol oyuncusu olarak, Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al ve Nihan Büyükağaç gibi ünlü kişiler paylaşmaktadır.Her hafta yeni bölümleri yayınlanan Adı Sevgi dizisinin bu haftaki yayınlanmış olan fragmanında, Elif'in başının tehlikede olduğu ve Emir'in onu kurtarma çabalarını izlemiş olacağız. Bu kaçırma olayından sonra Elif ve Emir'in aralarında yakınlaşma olacak mı sorularıyla? Elifi kim kaçırdı? soruları izleyiciler tarafında merak konusu olurken, kimin kaçırdığı henüz bilinmemektedir. Bu gece yayınlanacak olan bölümde kaçıran kişinin kimliğini görmüş olacağız.

Adı Sevgi Elif’i kim kaçırdı?

Adı Sevgi dizisinin son bölümünde ise, Zeynep yarışmada tam birinci olacakken, Volkan'ın salona gelmesiyle herkeste bir panik durumu oluşur. Emir son zamanda Volkan'ın olay çıkarmasına engel olmuş olsa da, Volkan Zeynep'ten alacak olduğu intikamı acı olacaktır.

Adı Sevgi Elif’i kim kaçırdı?

Elif, Emir'in evinde Ekrem Baykara'nın kardeşine yapmış olduğu teklif konuşmasını duymuş oldu. Anlaşmada ise Ekrem, Volkan'ı boşanmasına ikna etmeye çalışacak ve Emir ile ortaklığı gerçekleşecekti. Macide ise eve dönmüş olan Zeynep'i baştan yaratmaya çalışır. Macide'nin Zeynep'e olan tavrından ise Volkan hiç hoşnut olmaz ve sinirlenir. Gülendam ve Esma'nın aynı evde yaşamaya çalışmaları ise gittikçe zorlaşmaya başlar. Ekrem Volkan'a iyi davranmaya başlayarak işlerin başında durmak istediğin söylemiştir. Bu durum karşısında ise Volkan çok şaşırır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal