Adı Sevgi dizisi oyuncuları kim kimdir? Adı Sevgi konusu ve oyuncuları isimleri

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi 5. Bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Bir öğrencinin küçük yaşta evlendirilmesini ve ona yardım etmek isteyen bir öğretmeni konu alan dizi oldukça ilgi uyandırdı. 2010 yapımı The Names of Love filminden uyarlandığı düşünülen dizi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Adı Sevgi konusu nedir? Adı Sevgi hangi gün yayınlanıyor? Adı Sevgi oyuncuları kimler? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

10.04.2022-18:42 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-18:42) Adı Sevgi dizisi oyuncuları kim kimdir? Adı Sevgi konusu ve oyuncuları isimleri
Henüz çok yeni olan Adı Sevgi dizisi konusuyla dikkat çekiyor. Koliba Film tarafından yapılan dizinin yönetmeni ise Sadullah Ceren’dir. Adı Sevgi dizisinin senaryosu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura tarafından kaleme alındı. Dram türünde karşımıza çıkan dizinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı. Dizi hakkında pek çok konu merak edilirken izleyiciler araştırmalarını yapmaya başladı. Peki, Adı Sevgi konusu nedir? Adı Sevgi hangi gün yayınlanıyor? Adı Sevgi oyuncuları kimler? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Adı Sevgi konusu nedir?

Aslında çok da uzak olmayan bir konu ile ekrana gelen dizi, küçük yaşta evlendirilmeye çalışılan bir kızın hikayesini anlatıyor. Küçük kızın daha çok erken yaşta evlendirilmesine karşı çıkan öğretmeni onu bu zorlu süreçte yalnız bırakmıyor. Öğretmen genç kıza sahip çıkarak onu bu durumdan kurtarmak için çabalıyor.

Adı Sevgi dizisi uyarlama mı?

Adı Sevgi ile ekranlara gelen dizinin isminden dolayı The Names of Love filminden uyarlanıp uyarlanmadığı konusu kafaları karıştırdı. Dizinin sadece isim benzerliği olduğunu bir uyarlama olmadığını belirtmek gerekir.

Adı Sevgi hangi gün yayınlanıyor?

ATV’de yayınlanan Adı Sevgi dizisi Pazar akşamları izleyicileriyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümü 10 Nisan Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Adı Sevgi oyuncuları kimler?

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dizide yer alan oyuncular şu şekildedir: 

Gizem GüneşGizem Güneş

Dizinin başrol oyuncusu olan Gizem Güneş, genç bir öğretmeni canlandırmaktadır. Gizem Güneş, Adı Sevgi dizisinde Elif Türkan karakterine hayat veriyor.

Yunus Emre YıldırımerYunus Emre Yıldırımer

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu ise Yunus Emre Yıldırımer’dir. Dizide Emir Baykara karakterine hayat veriyor.

Asya KasapAsya Kasap

Dizinin odak noktası olan karakteri canlandıran Asya Kasap dizinin başrollerinden bir tanesidir. Zeynep Aydan karakterine hayat veren güzel oyuncu, küçük yaşta evlendirilen bir genç kızı canlandırıyor.

Mert DoğanMert Doğan

Dizinin yer alan bir diğer isim ise Mert Doğan’dır. Adı Sevgi dizisinde Volkan Baykara karakteri ile kamera karşısına geçiyor.

HAnde KaptanHande Kaptan

Özlem Taşçı rolü ile ekrana gelen Hande Kaplan, performansıyla dikkat çekiyor.

Mehtap BayriMehtap Bayri

Ekranların sevilen oyuncusu Mehtap Bayri de Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Mehtap Bayri, dizide Şükran karakterini canlandırıyor.

Fatih AlFatih Al

Ekrem Baykara karakteri ile karşımıza çıkan Fatih Al Adı Sevgi dizisinde Volkan’ın babası rolündedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal