Adı Sevgi dizisi ne zaman başlayacak? ATV Adı Sevgi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

Dizi sektörüne yeni bir yapım daha katılıyor. ATV kanalında başlayacak olan yeni dizi Adı Sevgi 'nin ilk tanıtımları yayınlandı. Tanıtımlarında izleyiciye büyük bir merak duygusu uyandıran Adı Sevgi dizisinin ne zaman ekranlarda yer alacağı ise merak edilmeye başlandı ve izleyiciler yeni dizi Adı Sevgi ne zaman başlayacak? Adı Sevgi 'nin yayın tarihi belli oldu mu? gibi soruların cevaplarını merak ederek küçük bir araştırma içerisine girdiler. İşte Adı Sevgi dizisinin yayın tarihi..

02.03.2022-21:19 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-12:30) Adı Sevgi dizisi ne zaman başlayacak? ATV Adı Sevgi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

ATV ekranlarının büyük bir merak içinde yayınlanması beklenen yeni dizisi '' Adı Sevgi '' nin yayın tarihi netleşti. '' Asla Yalnız Yürümeyeceksin '' sloganı ile yola çıkılarak yayınlanan ilk tanıtım videoları ise seyirciler tarafından oldukça büyük bir ilgi gördü ve dizinin ilk bölüm yayın tarihi de belli oldu. Adı Sevgi dizisi, ilk bölümü ile 13 Mart 2022 Pazar gününde akşam saat 20.00 'de ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak.


Başrollerinde yakışıklı oyuncu Yunus Emre Yıldırımer ile güzel oyuncu Gizem Güneş 'in beraber yer aldıkları '' Adı Sevgi '' dizisinin yapımcı koltuğunda ise Koliba Film ile Ata Türkoğlu oturmaktadır. Dizinin yönetmenliğini ise başarılı isim Sadullah Celen üstlenmektedir. Adı Sevgi dizisinin senaryosunu da kalemi oldukça güçlü olan Filiz Alpgezmen ile Murat Can Tura birlikte paylaşmaktadırlar. 

Adı Sevgi dizisinin konusu nedir?

'' Mesleğine aşık olan bir öğretmenin öğrencileri için verdiği mücadele! ''

Adı Sevgi dizisi, hem hayallerinin hem de umutlarının peşinden koşmaktan hiç yılmayan, her zaman umudunu içinde barındıran, mesleğini aşk ile icra eden gen bir öğretmenin kararlılık, sevgi ile fedakarlıkla vermiş olduğu amansız mücadelesini, hem öğrencilerinde, hem aileler üzerinde hem de tüm kasaba halkı üzerinde yaratmış olduğu değişimi konu edinmektedir.

Gerçek hayatta örneklerine çok fazla rastladığımız toplumsal sıkıntılara dikkat çeken Adı Sevgi dizisi, son derece güçlü ve etkileyici olan hikayesi ile hem çok fazla sevilecek, hem de yayınlanmaya başladıktan çok kısa bir süre içinde izleyenlerin de gözde dizileri arasında yer alacaktır. 


Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş 'in başrolü birlikte paylaştıkları Adı Sevgi dizisinde ayrıca Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ile Berfu Öngören gibi birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular bulunmaktadır. 

Dizinin yapımcılığını ise Koliba Film ile Ata Türkoğlu üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda ise alanında başarılı olan isimlerden biri olan Sadullah Celen yer almaktadır ve dizinin senaryosunu ise güçlü kalemi sayesinde oldukça başarılı yapımlara imza atan senaristler Filiz Alpgezmez ile Murat Can Tura birlikte yazmaktadırlar. Adı Sevgi dizisinin müziklerini ise başarılı müzisyen olan Engin Arslan ile Kalan Müzik yapmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal