Adı Sevgi dizisi kaç bölüm sürecek? Adı Sevgi ne zaman final yapacak?

Geçtiğimiz gün ATV ekranlarında ilk bölümüyle yer alan Adı Sevgi dizisinin ne zaman biteceğine dair sorular sorulmaya başlandı. 13 Mart Pazar günü televizyon ekranlarında ilk bölümüyle yerini alan dizinin yayın hayatına erken veda edeceği söyleniyor. Peki, Adı Sevgi kaç bölüm sürecek? Adı Sevgi dizinin ne zaman final yapacağı da şimdiden sorulan sorular arasında yer alıyor.

14.03.2022-21:50 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-21:51) Adı Sevgi dizisi kaç bölüm sürecek? Adı Sevgi ne zaman final yapacak?

ATV ekranlarında başlaması beklenen Adı Sevgi  dizisi dün (13 Mart) itibariyle televizyon ekranlarındaki yerini aldı. Fakat, dizinin başlamasıyla ne zaman biteceğine dair de sorular sorular sorulmaya başlandı. Başrollerini Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in yer aldığı dizi henüz başlamadan önce oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmişti. 13 Mart Pazar günü ekranlara gelen dizi, aynı gün yayınlanan Yargı ve Teşkilat adlı dizilerden dolayı beklenilen reytinglere ulaşamamıştır.

Adı Sevgi

Totalde aldığı reytinglerle reyting sıralamasında 5. sırada yer almasıyla birlikte dizinin ne zaman biteceğine dair sorgulamalar başlamıştır. Fakat, dizi her ne kadar kötü bir başlangıç yapmış olsa ne zaman biteceğine dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Adı Sevgi

Adı Sevgi dizisi kaç bölüm sürecek?

ATV ekranlarında her Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak olan dizisinin kaç bölüm süreceğine ya da olacağına dair araştırmalar yapılsa da Adı Sevgi'nin kaç bölüm süreceğine dair de bir bilgi bulunmamaktadır.

Adı Sevgi

Adı Sevgi dizisi erken final mi yapacak?

Çekimlerinin İstanbul'da gerçekleştiği dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen otururken, senaryosunda Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura tarafından kaleme alınmıştır. Başrollerini Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler gibi başarılı isimler yer alıyor. Reyting sıralamasında 5. sırada yer alan dizinin, gelecek haftalarda totalde aldığı reytinglerde bir yükseliş  yaşanmazsa erken final yapma ihtimali yüksektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal