17.01.2022-10:23 (Son Güncelleme:17.01.2022-10:23)


1

Beşiktaş ile yollarını ayırması beklenen kadro dışı durumda yer alan yıldız futbolcudan siyah beyazlı yönetimi şaşkına çeviren bir istek geldi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sezon başında Sergen Yalçın tarafından kadro dışı bırakılan Sırbistanlı yıldız Adem Ljajic ile ilgili siyah beyazlı kulüpte sıcak gelişmeler yaşanıyor.



3

Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki haberlerin her geçen gün artması nedeniyle takımdan ayrılma ihtimali iyice kuvvetleşen Adem Ljajic ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı.



4

Adem Ljajic, Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirilerek affedilmesini isteyerek takımda kalmak istediğini iletti.



5

Sırp yıldız Adem Ljajic, Beşiktaş yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmede ;



6

Adem Ljajic : Sezon sonuna kadar sözleşmem devam ediyor. Birçok takımın beni istediğini duyuyorum. Ben Beşiktaş’ta forma giymek istiyorum.



7

Adem Ljajic : Bu şansı yönetim vermeli. Teknik olarak hiçbir sorunum yok. Sürekli altyapıda antrenmanlara çıkıyorum, bana verilen programlar dahilinde idmanlarını yapıyorum. Mukavelemi oynayarak tamamlamak istiyorum. ' ifadelerini kullanarak Beşiktaş yönetimine isteğini iletti.



8

2018-2019 sezonunda ilk olarak İtalyan ekibi Torino'dan kiralık olarak Beşiktaş kadrosuna katılan Adem Ljajic ardından bir sezon sonra tam 6.5 milyon euroluk bonservis ücretiyle birlikte Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah beyazlı formayla toplamda 85 karşılaşmaya çıkan Adem Ljajic, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 26 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca Adem Ljajic, Beşiktaş formasıyla 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR