17.01.2022-09:55 (Son Güncelleme:17.01.2022-10:12)


1

Galatasaray taraftarı olan Şahan Gökbakar, Galatasaray'ın Atkaş Hatayspor karşısında alınan 4-2'lik yenilgi sonrası Burak Elmas yönetimine istifa çağrısında bulundu.



2

Süper Lig'de son olarak Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a 4-2 kaybetti. Galatasaray'ın Hatayspor'a 4-2 yenilmesi büyük yankı uyandırdı.



3

Heyecanlı maçta ev sahibi olan Hatayspor 4-2'lik galibiyetle etkili bir skor alırken karşılaşmanın ardından Galataray yönetimine büyük tepkiler gelmeye devam ediyor.



4

Galatasaray'ın aldığı ağır mağlubiyet sonrası Burak Elmas yönetimine ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan da sert eleştiriler geldi.



5

Şahan Gökbakar, Galatasaray'ın Hatayspor'a 4-2 kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamalarda yönetime sert eleştirilerde bulundu



6

Şahan Gökbakar açıklamasında, 'Bu güne kadar tek kelime yazmadım. Hep sabır hep sabır. Saygım var makamınıza sayın başkan ama... Geçen sezon bir gol farkla şampiyonluğu kaçırmış takımı, bu hale nasıl getirebilir ya bir yönetim? Bu kadar aleni doğranan bir takıma nasıl sahip çıkamaz ya bir yönetim?'



7

'Bunca zaman Galatasaray'a hizmet etmiş Fatih Hoca ile nasıl hak ettiği gibi vedalaşamaz ya bir yönetim? Koskoca Galatasaray'da bu kaleciyi nasıl oynatır ya bir yönetim? Böyle bir kadın Futbol takımı nasıl kurar ya bir yönetim? Geleceğin takımını oluşturacağız deyip nasıl bu şekilde eline yüzüne bulaştırır ya bir yönetim? Bunca şey ortada iken nasıl hala o koltukta oturur bir yönetim?'



8

Şahan Gökbakar'ın yaptığı açıklamalar sosyal medyada da geniş yankı uyandırdır. Ünlü yorumcunun yaptığı açıklamalar Galatasaray taraftarları tarafından çok konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR