Adana’da Yaşanan Hırsızlık Görenleri Hayrete Düşürdü: Yakalanacağını Anlayınca 3’üncü Kattan Atladı

Adana’da yaşanan hırsızlık olayı görenleri hayrete düşürdü. Yakalanacağını anlayan hırsız 4 katlı binanın 3’üncü katından aşağıya atladı.

17.11.2021-11:15 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-11:52)

4 katlı bir binanın 3’üncü katında bulunan bir daire giren hırsız, ev sahibine yakalanınca panikledi. Ne yapacağını bilemeyen hırsız çözümü aşağıya atlayarak buldu. Adana’da gece saatlerinde yaşanan hırsızlık olayı görenleri şaşırttı.

YAKALANACAĞINI ANLAYAN HIRSIZ 3’ÜNCÜ KATTAN ATLADI

Adana’da geçtiğimiz akşam hareketli saatler yaşandı. Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesinde telefon direğine tırmanarak, 4 katlı binanın 3’üncü katına giren Cumali K., arkadaşıyla beraber eve girerek ev halkının telefonlarını çaldı. Evden birinin uyanması üzerine paniğe kapılan hırsızlarsan Cumali K., camdan aşağıya atladı. Olay sonrası yaralanan Cumali K. Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Eve beraber girdiği arkadaşını ise polis ekipleri aramaya başladı.

Adana'da hayrete düşüren hırsızlık

YARALI HALDE BULUNDU

Yaşanan olay sonrası neye uğradığı şaşıran bina sakinleri, yerde acıyla kıvranarak yatan adamı görünce polisi ve ambulansı çağırdı. Yaralı hırsızlık şüphelisi, sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cumali K., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına hırsızlık için gelmediğini söyleyerek, eldiven ve tornavidanın ise kaçan Mesut isimli kişiye ait olduğunu iddia etti. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal