Adana'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon! Sıfır Bir Dizisinin Oyuncusu Tutuklandı

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yapılan operasyonda aralarında 'Sıfır Bir' dizisinin oyuncusu Cengizhan Yurdutek'in de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

09.07.2021-16:07 - (Son Güncelleme: 09.07.2021-16:07) Adana'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon! Sıfır Bir Dizisinin Oyuncusu Tutuklandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Gün boyu devam eden operasyon kapsamında ekipler K.S. ve internette en çok izlenen diziler arasında olan 'Sıfır Bir' dizisinin oyuncularından 26 yaşındaki Cengizhan Y.'yi gözaltına aldı.

BİRÇOK UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Oyuncu Cengizhan Y.'nin ev ve arabasında yapılan aramada 560 sentetik ecza, 5 ecstasy ele geçirilirken, B.U.M.'den 74 gram sentetik kannabinoid, 15 ecstasy, 148 sentetik ecza, S.A.'nın evinde 44 kök kenevir, 2 pompalı tüfek, H.Ö.'den 395 gram sentetik cannabinoid, K.S.'den ise 96 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinde uyuşturucu maddeleri satmadıklarını, sadece içici olduklarını söyledikleri öğrenildi.


2019 YILINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Şüphelilerden oyuncu Cengizhan Y.'nin bir süre önce dizideki bir sahnede gerçek uyuşturucu madde kullandığı ve 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapma' suçundan 2019'da gözaltına alınıp serbest bırakıldığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Hüseyin Ö. tutuklanırken, Cengizhan Y. ile Serkan A. ev hapsi cezasına çarptırıldı, Bulut M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal