Adana'da tonlarca limon dere yatağına döküldü: Ekipler harekete geçti

Adana'nın Kozan ilçesinde tonlarca limon, dere yatağına döküldü. Dökülen tonlarca limonun kim ya da kimler tarafından döküldüğü bilinmezken, farklı bölgelere tonlarca limon döküldüğü ve çürüdüğü de görüldü.

05.12.2023-14:33 - (Son Güncelleme: 05.12.2023-17:57) Adana'da tonlarca limon dere yatağına döküldü: Ekipler harekete geçti

Adana’nın Kozan ilçesinde tonlarca limonun dere yatağına döküldüğü ortaya çıktı.

Limonlar yatağa döküldü

Zincir marketlerde kilosu 12.50 kuruş ila 9.90 TL arasında satılan ve üreticilerin tarlada 30 kuruşa satamadığını iddia ettiği limon para etmeyince dere yatağına döküldü. Dronla görüntülenen Deliçay limon çöplüğüne dönerken, çevrede limonu gören bazı vatandaşlar limonları toplayıp bedava mahallelerinde dağıtacaklarını belirtti. Dökülen tonlarca limonun kim ya da kimler tarafından döküldüğü bilinmezken, farklı bölgelere tonlarca limon döküldüğü ve çürüdüğü de görüldü.

Limon

Ekipler harekete geçti

Deliçay mevkiinde dere yatağına dökülen tonlarca limon nedeniyle Kozan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri harekete geçti. Bölgede inceleme yapan ekipler, tonlarca limonu iş makineleri ile dere yatağından kaldırdı. Limonların, çevredeki narenciye bahçelerine zarar vermemesi ve bitki hastalıklarına sebep olmaması için iş makinelerine yüklenerek imha edileceği belirtildi.

Limon

(İHA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal