Adana'da sıradan bir gün: Hırsıza önce yardım etti sonra sopayla dövdü

Adana'da bir kişi hırsızlık için gittiği iş yerinin çatısında mahsur kaldı. Olay yerinde bulunan bir başka şahıs ise şüpheliye elektrik direğine tutunarak inmesi için yol gösterdi ardından da sopayla saldırdı. Polis iki kişiyi de gözaltına aldı.

30.03.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-12:43)

Adana Seyhan'da gerçekleşen bu olay sosyal medyada çok tıklama aldı. Gündem konusu bu olayın Adana'da gerçekleşmesi birçok insanı çok şaşırtmadı. Seyhan'da sabah saatlerinde bir kişi, hırsızlık için gittiği yerin çatısında mahsur kaldı. Olay yerinde bulunan başka bir kişi ise çatıda mahsur kalan kişiye elektrik direğine tutunarak inmesi için yol gösterdi ardından da sopayla saldırdı. Polis ekipleri hırsızlık şüphelisi ve ona saldıran kişiyi gözaltına aldı.


Merdiven ve ip istedi

Bu garip olay, saat 06.00 civarında Seyhan ilçesi Türkocağı Mahallesi'nde gerçekleşti. Klima ve beyaz eşya servisinin sahibi ve çalışanları, sabah iş yerine geldiği vakit hırsızlık için içeri giren kişiyle göz göze geldi. Yaşanan kısa süreli dövüşmenin sonrasında  şüpheli, çalışanların elinden kurtulup, ikinci kattaki pencereden çatıya kadar çıktı. Yapılan ihbar doğrultusunda, adrese çok sayıda polis ekipleri gönderildi. Polis ekipleri, şüpheliden aşağı doğru inmesini istedi. Hırsız olmadığını, yanlış anlaşıldığını belirten şüpheli inemeyeceğini, merdiven ya da ip getirilmesini istedi.

Sopayla saldırdı

O esnada, aşağıda bekleyen bir kişi, binanın yakınındaki elektrik direğine çıkarak, şüpheliye buradan inebileceğini dile getirdi. Şüpheli, elektrik direğine tutunarak aşağı doğru indi. Yol gösteren kişi, bu kez elindeki sopayla şüpheliye birkaç kez tekme tokat vurdu. Olaya hemen müdahale eden polis, hırsızlık şüphelisiyle ona vuran kişiyi gözaltına alıp Beş Ocak Polis Merkezi'ne götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal