Adana'da Korku Dolu Anlar! Suriyeli Gençler, Sokakta Sopa ve Döner Bıçağıyla Yürüdü

Adana'da, ellerinde döner bıçakları ve sopalarla birlikte sokakta yürüyen Suriyeli bir grup gencin sosyal medyada paylaşılan görüntüleri toplum içerisinde tepki topladı.

08.01.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-15:12)

Adana'da Suriyeli bir grubun sokakta, ellerinde döner bıçakları ve sopalarla yürümüş olduğu anlar, yine Suriyeli bir kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Merkez Seyhan ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde çekilen söz konusu videonun ardından polis ekipleri de hemen harekete geçti.

ŞÜPHELİLERDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI

Videodan tespit edilen şüphelilerden 8'i polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Söz konusu olayla ilgili gerekli incelemeler bir yandan devam ederken, videoda yer alan diğer şüphelilerse aranmaya devam ediyor.


ADANA VALİLİLİ: GERİ GÖNDERME MERZKEZİ'NE TESLİM EDİLDİLER

Adana Valiliği, konuya dair yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Bugün bazı sosyal medya hesaplarında 'Suriyelilerin ellerinde sopa ve palalarla Adana sokaklarında dolaşırken görüntüleri' şeklinde servis edilen paylaşımlara ilişkin açıklama yapılması gereği duyulmuştur. İki gün önce çiftliklerde çalışmak üzere sabah saatlerinde işe giden bir grup, ellerinde sopalarla kendi arasında tartışmış, olay çalışacakları tarlaların yakınındaki mahallede meydana gelmiştir. Olaya karışan kişilerin tamamı yakalanmış olup, haklarında hukuki süreç yürütülmek suretiyle Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilmişlerdir.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal