Adana'da sıcaklık değerleri yükseldi, kent hayalet şehre büründü!

Havalar ısındı Adana'da sıcaklık 43 derecelere yükseldi. Adana'da öğle saatlerinde nem oranı 25 olarak görülürken gece ise 91 oranlarına yükseleceği bildirildi.

27.05.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-17:58)

Havalar ısındı Adana'da sıcaklık 43 derecelere yükseldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre Adana'da sıcaklığın en yüksek görüldüğü saatler 12.00-15.00 sularında 37 derece olarak belirlendi. Güneş altında bulunan termometreler 43 dereceyi işaret etti. Adana'da öğle saatlerinde nem oranı 25 olarak görülürken gece ise 91 oranlarına yükseleceği bildirildi.

Hayalet şehre büründü

Adana'nın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk caddesi  ve Atatürk Parkı'nda neredeyse kimse yoktu. Adeta kent merkezi hayalet şehre bürünmüş oldu. Dışarıya çıkan çok az sayıda vatandaş kendilerini ağaçların gölgeliklerine attı.

Hayalet şehre büründü

Burada kalanlara çok üzülüyorum

43 derece sıcaklıkta dışarıya çıkmış az sayıda vatandaşlardan biri olan asan Baytan, "2 gün sonra yaylaya gideceği için dışarı çıktığını söyledi. Baytan, “Bizler yaylacıyız. Burada kalanlara çok üzülüyorum. Herkese tavsiyem emekli olmadan önce yayla evi alsınlar. Adana'da oturanlar yayla evi mutlaka alsınlar. Ben 1978 yılında yayla evi aldım ve rahatım. 2 gün sonra gideceğiz ve alışveriş için çıktım” ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal