Adana'da Feci Trafik Kazası! 2 Ölü 2 Yaralı Var

Adana'nın Ceyhan ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç şarampole uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

22.05.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-09:50)

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kontrolden çıkan aracın takla atıp, şarampole uçması neticesinde Tuncay Altun (57) ve Sevda Acar (50) hayatını kaybetti, Ebru Yıldırım ile Şahin Değirmenci ise yaralandı.

TAKLA ATIP ŞARAMPOLE UÇTU

Kaza, saat 22.00 sularında Ceyhan ilçesi Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda oldu. Tuncay Altun idaresindeki 31 B 3056 plakalı araç öne sürülene göre, şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple kontrolden çıkıp, takla atarak şarampole uçtu. Kazada yaralanan Ebru Yıldırım'ın telefon ile durumu polis ve 112 Acil Sağlık'a haber vermesi ardından kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD birimi ile ambulans gönderildi.

EKİPLER ZAMANLA YARIŞTI

Kaza yerinde ekiplerin yaptığı kontrolde Tuncay Altun ve Sevda Acar'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazayı hafif yaralı biçimde atlatan Yıldırım, itfaiye erlerinin yardımıyla ambulansa götürülürken, aracın altında sıkışan Şahin Değirmenci'yi kurtarmak için ekipler, zamanla yarıştı.

2 ÖLÜ, 2 YARALI

Polis, AFAD, itfaiye ve sağlık birimlerinin yaklaşık 20 dakika devam eden çalışması neticesinde baş bölümü aracın altında kalan Değirmenci, kurtarıldı. Can pazarının olduğu kurtarma çalışmasının sonrasında çıkartılan Değirmenci, ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi süren Değirmenci'nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazada yaşamını yitiren Altun ve Acar'ın cenazeleri Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme ardından morga kaldırıldı.

Polis, kazayla alakalı soruşturmaya devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal