Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı yeteneklere sahip olduğunu söyledi

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mario Balotelli, eski takım arkadaşına yapmış olduğu iddialı açıklamalarla büyük ses getirdi. Ronaldo ve Messi ile aynı futbol kalitesinde olduğunu söyledi.

02.03.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-16:53) Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı yeteneklere sahip olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun en çok dikkat çeken takımlarından biri olan Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli hem transferiyle hem de sergilediği performansla tüm dünyaya tekrardan adını duyurmayı başardı.

Mario Balotelli, İngiliz ekibi Manchester City'den eski takım arkadaşı olan Nedum Onuoha'ya yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Futbol kalitesi olarak Messi ve Ronaldo ile aynıyım'

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi seviyesinde olabilirdim ama fırsatları kaçırdım. Kalitemin aynı olduğundan yüzde 100 eminin. Ancak tekrar ediyorum, bazı fırsatları kaçırdım. Ronaldo kadar iyi olduğumu söyleyemem. Çünkü Ronaldo kaç Ballon d'Or kazandı, 5. Kendimi Ronaldo ve Messi ile kıyaslayamam. Kimse kıyaslayamaz. Ancak, söz konusu futbol kalitesiyse onlar kadar iyiyim. Onların yeteneklerinden kıskanacak hiçbir şeyim yok.

Balotelli Messi ve Ronaldo

'City'den ayrılmamalıydım'

Manchester City'den ayrıldıktan sonra Milan'da ilk 1.5 yıl gerçekten iyiydim. Sonra başka sorunlarım oldu. City'den ayrılmamalıydım. Bugünden geriye doğru bakınca bunu söyleyebilirim. Sergio Agüero'nun orada kendini nasıl her zaman daha iyiye doğru gitti. Onun gibi olabilirdim. Hatta en az 1 Ballon d'Or kazanabilirdim. Efsaneler arasına girerdim. Bugün sahip olduğum zihniyetle en azından bunları başarabilirdim.

'İtalya Milli Takımı'na gitmek istiyorum'

Tek hedefim İtalya Milli Takımı'na seçilmek ve Dünya Kupası'na gitmek. Ayrıca, Adana Demirspor ile Süper Lig'i ilk 3'te bitirmek istiyorum. Kolay değil, biliyorum ama şu anda hayatımın en önemli şeyleri bu hedeflere ulaşmak. Kariyerimin geri kalanında da böyle motive olacağım. İstediğim ve yapabileceğim şey bu.

'İtalya'da yaşadığım sakatlıklar...'

Monza ve Brescia'da geçirdiğim 2 yıl kolay olmadı. Ayrıca, sakatlıklar da aşadım. Benim için normal olan şey İtalya formasını sürekli giymek. Normal olmayan şey, milli takımdan uzak kalmam. Açıkçası, mart ayındaki elemelerde orada olmak istiyorum.

'Son saniyede şampiyon olmak'

Inter ile Şampiyonlar Ligi kazanmak hayatımdaki en güzel şeylerden biriydi. Ayrıca, Manchester City ile son saniyede şampiyon olmak da çılgıncaydı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal