Zonguldak amatör küme maçında Elvanpazarcıkspor ve Karamansporlu futbolcular hakem hatalarına tepki olarak 1 dakika gözlerini kapattılar!

Zonguldak amatör küme karşılaşmasında sahada ilginç bir protesto yaşandı. Elvanpazarcıkspor ve Karamansporlu futbolcular sahada bir dakika boyunca gözlerini kapattılar.

02.03.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-17:53)

Zonguldak 1. Amatör Merkez B Grubu'nda oynanan Elvanpazarcıkspor ve Karamanspor karşılaşmasında ilginç anlar yaşandı. Oynana mücadele öncesinde iki takımın futbolcuları, hakeme yönelik ilginç bir tepkide bulundular.

Zonguldak'ta oynanan mücadelede hakeme ilginç tepki

Hakeme yönelik tepkileri gündem oldu

Karşılaşma öncesinde Elvanpazarcıkspor ve Karamansporlu futbolcular 1 dakika boyunca elleriyle gözlerini kapatarak hakem hatalarına tepki gösterdiler. 1 dakika sonunda iki takım futbolcuları gözlerini açarak karşılaşmaya kaldığı yerden devam etti. Elvanpazarcıkspor ve Karamansporlu futbolcuların bu tepkisi tribünlerden büyük alkış aldı. Ayrınca futbolcuların verdikleri tepki sosyal medyadan futbolseverlerin de yoğun bir şekilde ilgisini çekti. Amatör karşılaşmada oynanan mücadelede ortaya çıkan görüntüler son zamanlarda Türk futbolunda çok konuşulan hakem hataları anlamında geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal