Adana Demirspor'un yıldız ismi Mario Balotelli, Boca Juniors'a transfer olmak istediğini açıkladı!

Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli, Manchester City'den eski yıldız ve takım arkadaşı olan Sergio Agüero'nun sosyal medyadan canlı yayına bağlandı. Balotell, yayın sırasında kendisine Boca Juniors'a transfer olmak istediğinden bahsetti.

27.04.2022-11:51 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-12:01)

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un formasını terleten Mario Balotelli ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon Akdeniz ekibi Adana Demirspor'a gelen ve oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Mario Balotelli son olarak Manchester City döneminden eski Arjantinli yıldız Sergio Agüero'nun canlı yayınına bağlandı. Yayın sırasında yaptığı açıklamalar ile ise gündeme oturdu. 


Arjantinli eski yıldızın sorusuna verdiği cevap çok konuşuluyor

Arjantinli eski futbolcu yayınının ilerleyen dakikalarında İngiliz ekibinde beraber oynadığı eski takım arkadaşı Mario Balotelli'yi davet etti ve ona Arjantin Ligi'nde en beğendiği takımı sordu. Futbolcu tereddüt yaşamadan Boca Juniors cevabını verdi ve 'Boca'yı beğeniyorum ve bir gün orada oynamak isterim.' şeklinde konuştu.

Sergio Agüero bu cevabı aldıktan sonra İtalyan forvete, "Boca'nın başkanı kim biliyor musun? Juan Roman Riquelme. Riquelme seni ararsa?' diye sordu. Bunun üzerine Balotelli, 'Beni ararlarsa giderim. Çocuklar Boca'da oynayan Maradona ve Riquelme'nin maçlarını izleyerek büyüdü. Küçükken Boca'yı izliyordum. 'Bir sene orada oynayacağım' ifadelerine yer verdi.


Performansı beğeni aldı

Sezon başında Adana Demirspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 31 yaşındaki İtalyan futbolcu 30 maça çıktı ve 19 gole etki etti. Mario Balotelli, Süper Lig kariyerinde ilk kez 33. haftada oynanan Kasımpaşa maçında kırmızı kart görmüştü. Futbolcu oynadığı oyun ile gerek Adana Demirspor taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından beğenilen isimlerden birisi haline geldi. Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler de yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal