Adana Demirsporlu Yunus Akgün, Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacakları maç ve Galatasaray'a transferi hakkında konuştu!

Sezon başında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralanan Yunus Akgün Süper Lig'de lider Trabzonspor ile oynayacakları maç ve Galatasaray'a transfer durumu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

21.04.2022-12:58 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-14:17)

Süper Lig'de lider Trabzonspor şampiyonluk yolunda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Oynanacak maç büyük bir heyecanla beklenirken ev sahibi Adana Demirspor'un futbolcusu Yunus Akgün dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Genç yıldız oynanacak zorlu maç ve Galatasaray'a transfer durumu ile ilgili sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Zorlu maç ile ilgili konuştu

Yunus Akgün lider Trabzonspor ile oynanacak olan maç hakkında, 'Takım olarak iyi gidiyoruz. Tek hedefimiz Avrupa. Son 3 maçta iyi gidiyorduk, Kasımpaşa maçında istediğimiz sonucu alamadık ama lig çok zor artık. Son 5 maçımıza en iyi şekilde çıkıp kazanmak istiyoruz.' ifadelerine yer verdi.

Futbolcu Galatasaray'a transferi hakkında konştu.

Sarı kırmızılılardaki durumuna değindi

Yunus Akgün kiralık geldiği Galatasaray hakkında ise, 'Galatasaray'da sözleşmem devam ediyor. Şu an onu düşünmüyorum, tek hedefim Adana Demirspor'u Avrupa'ya götürmek. Bunun için çalışıyorum. Sezon bittiğinde neler olacak göreceğiz. Her takımın oyun sistemi farklı oluyor.'

'Ben Adana Demirspor'un oyun sistemine tam uydum diyebilirim. Tabii ki Galatasaray'a gittiğimde nasıl olacak? Orada teknik direktör nasıl oynatıyor? Bunlar tabii ki önemli.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Yıldız futbolcunun yaptığı açıklamalar taraftarlar tarafından ise oldukça ilgi görmüş durumda.

(Kaynak: Ajansspor.com)


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal