Adana Demirsporlu Younes Belhanda'dan Çarpıcı İtiraflar

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Younes Belhanda, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynayacakları Altay maçı öncesinde formasından uzak kalması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

18.11.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-10:05) Adana Demirsporlu Younes Belhanda'dan Çarpıcı İtiraflar

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında ligin 2 yeni ekibi karşı karşıya gelecek. İzmir ekibi Altay'ın kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk edeceği karşılaşma öncesinde nefesler tutuldu.

BELHANDA FORMASINA HASRET KALMIŞTI

Karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Adana Demirspor'da gerçekleştirilen antrenmanın ardından bir süredir yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle formasından uzak kalan Faslı oyuncu Younes Belhanda basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

YOUNES BELHANDA'NIN AÇIKLAMALARI

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Younes Belhanda, Altay maçının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Altay maçında çıkıp elimizden geleni yapacağız. Ligi üst sıralarda bitirebilmemiz ve bir önceki galibiyetimizi önemli kılabilmemiz için kazanmamız gerek. Sakatlığım konusunda şu an kendimi iyi hissediyorum. Forma verildiği taktirde oynayacağım. Sahanın dışında olmak beni çıldırtıyor. Sahada olmayı istiyorum. Arkadaşlarım, taraftarlar beni özledi biliyorum. Ben de sahada olmayı özledim. Bu benim işim ve bundan keyif alıyorum. Her defasında sahada olmak istiyorum ve sahada yerimi alacağım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal