Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un Transferi Hakkında Konuştu!

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup ve Everton formasını terleten Salomon Rondon hakkında açıklamalarda bulundu.

17.11.2021-17:30 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-17:46) Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un Transferi Hakkında Konuştu!

Sivasspor'un deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın ve Everton'un yıldız futbolcuları Salomon Rondon'un transferleriyle alakalı konuştu. Teknik adam yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

RIZA ÇALIMBAY OĞUZAN ÖZYAKUP İLE İLGİLİ KONUŞTU

Sivasspor'un deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam Oğuzhan Özyakup transferiyle ve Salomon Rondon'un transfer iddialarıyla alakalı açıklamalar yaptı. Oğuzhan Özyakup yaptığı açıklamada, 'Süper Lig'de devre arasına 7 hafta var. Şu anda tek düşüncemiz 7 haftalık süreçte oynayacağımız maçlar. Oğuzhan Özyakup ve Salomon Rondon'la ilgilenmiyoruz. Oğuzhan ve Rondon iddiası gerçeği yansıtmıyor.' şeklinde açıklamalar yaptı.

RIZA ÇALIMBAY UĞUR ÇİFTÇİ'NİN TRABZONSPOR'A TRANSFER OLMA DURUMUNU DA DEĞERLENDİRDİ

Sivasspor'un deneyimli teknik adamı Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un transfer hedefinde olduğu bilinen futbolcusu Uğur Çiftçi hakkında da çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, 'Trabzonspor, Uğur Çiftçi ile ilgileniyor. Trabzonspor'un sezon öncesinde de Uğur'a bir teklifi olmuştu. Uğur'un A Milli Takım'a çağrılması gerektiğini düşünüyorum. Uğur, Trabzonspor'a transfer olursa ilk aday kadroda yer alır. Fakat Sivasspor'dayken tercih edilmez. Bunun sebebini açıkçası bilmiyorum.' ifadeleriyle açıklamarına son verdi. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın yaptığı açıklamalar, Türk futbolunda büyük ses getirdi. Teknik adamın Oğuzhan Özyakup ile ilgili açıklamaları Beşiktaş taraftarları tarafından da yoğun dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal