Adana Demirspor'da Younes Belhanda, Galatasaray'dan ayrılık süreci hakkında konuştu

Adana Demirspor’da Younes Belhanda, Galatasaray’a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray’dan ayrılık süreci hakkında söylediği sözler büyük ses getirdi. Maçta zor duygular yaşadığını söyledi.

17.05.2022-10:47 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-13:56)

Spor Toto Süper Lig’in 37. Haftasında Galatasaray kendi sahasında taraftarı önünde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldiği mücadelede sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray’dan ayrılık sürecinde uzunca bir süre gündemden düşmeyen Younes Belhanda, yaşadığı ayrılığın ardından Adana Demirspor’a attığı imzayla büyük ses getirmişti.

Younes Belhanda, Galatasaray – Adana Demirspor maçının ardından TRT Spor’a yaptığı açıklamalarda ;


‘Çok zor duygular yaşadım’

3-2 kaybettik, üzgünüz. Tekrar Galatasaray taraftarlarının önünde oynamak benim için duygusaldı. Burada 4 sene geçirdim, güzel senelerdi. Şampiyonluklar yaşadık. Galatasaray taraftarının gösterdiği sevgiden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecekte de başarılar diliyorum. Benim için özel bir anı olarak kalacak kalbimde. Zor duygular yaşadığım, karışık bir andı benim için.

‘Trabzonspor, 2-3 senedir şampiyonluk için...’

Galatasaray, çok komplike bir sene geçiriyor. Geçiş senesi olarak söyleyebiliriz. Trabzonspor, 2-3 senedir şampiyonluk için çok çalışıyor, bu sene de onlar kazandı. Umarım gelecek senelerde de biz Adana Demirspor olarak kazanırız ve Galatasaray ilk sıralarda kendini gösterir.

‘Galatasaray’dan ayrılık sürecim…’

Geçmiş, geçmişte kaldı. Galatasaray’dan ayrılış sürecimle ilgili konuşmak çok doğru olmaz. Sonuçta güzel anılarım oldu burada, o yüzden çok fazla geçmişle alakalı konuşmaya gerek yok. Galatasaray'ın geleceği için en iyisini diliyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal