Galatasaray'da Bafetimbi Gomis Adana Demirspor maçının ardından bu sezon için taraftarlardan özür diledi

Galatasaray’da Bafetimbi Gomis, Adana Demirspor maçında aldıkları galibiyetin ardından bu sezon sergiledikleri performans nedeniyle taraftarlardan özür diledi.

17.05.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-10:18) Galatasaray'da Bafetimbi Gomis Adana Demirspor maçının ardından bu sezon için taraftarlardan özür diledi

Spor Toto Süper Lig’in 37. Haftasında sezonun son iç saha karşılaşmasında Galatasaray, taraftarı önünde oynadığı son karşılaşmada Adana Demirspor karşısında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Adana Demirspor karşısında geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak başarılı bir geri dönüşe imza atmayı başaran sarı kırmızılılar taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Karşılaşmada iki gol atarak yıldızlaşan Bafetimbi Gomis, Galatasaray’ın Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyette büyük bir pay sahibi oldu.


36 yaşındaki Bafetimbi Gomis, iki gol atarak yıldızlaştığı Adana Demirspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Bafetimbi Gomis ,yaptığı açıklamalarda ;

‘Taraftarlardan özür diliyorum…’

Bu sezon için taraftarlardan özür diliyorum. Çünkü Galatasaray’da oynadığınız zaman, en büyük kulüpte form giyiyorsunuzdur ve her maçta en iyinizi verip en iyi sırada olmalısınız. Haftaya Antalya’yı yensek bile bu Galatasaray için yeterli olmayacak. Bu alınan sonuçlar, bir sonraki sezonda daha iyi olmamız ve taraftarları gururlandırmak için önemli.

‘Forma giymeyi hak etmeliyim’

Ben oyuncuyum ve sadece sahaya odaklanırım. Galatasaray büyük bir kulüp. Ben en Galatasaray için en iyiyi diliyorum. Her oyuncu için Galatasaray çok önemlidir. Birçok insan Galatasaray için neyin daha iyi olacağını düşünerek hareket ediyor. Her geçen gün daha da iyi olacaktır. Galatasaray önümüzdeki sezon her zaman kazansın. Ben de Galatasaray’da forma giymeyi hak eden bir oyuncu olayım.

Gomis’in Galatasaray macerası

Bu sezonun devre arasında Galatasaray’a geri dönen Bafetimbi Gomis, 15 karşılaşmada süre almayı başarırken bu maçlarda 9 gollük bir katkı sağladı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal