Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Mario Balotelli ve Yunus Akgün hakkında Milli Takım değerlendirmelerinde bulundu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Mario Balotelli'nin İtalya kadrosuna seçilmediği için üzgün olduğunu ancak alınan karara saygı duyarak çalışmalarına devam etmesi gerektiğini söyledi.

30.03.2022-16:49 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-16:49) Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Mario Balotelli ve Yunus Akgün hakkında Milli Takım değerlendirmelerinde bulundu

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun kuşkusuz en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Adana Demirspor, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplamayı başardı. Lige verilen Milli arada çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Adana ekibinde İtalyan teknik adam gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına konuştu.

Vincenzo Montella, Milli Takım kadrosuna ilk kez davet edilen Yunus Akgün ve İtalya Milli Takımı'ndan davet almayan Mario Balotelli ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

Balotelli Adana Demirspor

'Orada kalabilmesi için performansını sürdürmeli'

Yunus Akgün için en önemlisi oraya gidebilmek ve bir başlangıç yapabilmekti. Bizimle beraber futbolu çok yüksek seviyelerde oynamaya başladı. Daha yeni bir başlangıçtı aslında bu sezon. Sakin kalıp çalışmaya devam etmesi lazım. Oraya kadar gitmeyi de çok büyük bir onur olarak görmesi gerekiyor. Oralarda kalabilmesi için devam etmesi lazım.

'Sakin kalarak karara saygı duymalı'

Mario Balotelli, milli takıma gidemediği için üzgündü. Alınan kararlara saygı duyup çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Samet Akaydın da bu sezon müthiş performans gösteren bir futbolcu. Bu seviyelerde devam ederse gelecekte istediğini alabileceğini düşünüyorum. Sakin kalıp çalışmaya devam etmeli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal