Antalyaspor'da Nuri Şahin görevinden gönderilmediği sürece takımda çalışmayı istediğini söyledi

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, KONYSİAD Derneği'nin düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Siz beni göndermediğiniz sürece burada kalmak istiyorum şeklinde konuşarak takımdaki hedeflerinden bahsetti.

30.03.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-16:41) Antalyaspor'da Nuri Şahin görevinden gönderilmediği sürece takımda çalışmayı istediğini söyledi

Spor Toto Süper Lig'de son dönemde harika bir çıkış yakalayan Antalyaspor'da Teknik Sorumlu Nuri Şahin, oynattığı oyun ile taraflı tarafsız çoğu futbolseverin takdirini kazanmayı başardı. Küme düşme hattında yer alan kırmızı beyazlılar arka arkaya aldığı başarılı sonuçlar ile birlikte küme düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Devre arasında yaptığı transferlerden muhteşem bir katkı alan Antalya ekibi ligdeki yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

KONYSİAD Derneği'nin gerçekleştirdiği toplantıya katılan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, gerçekleştirilen davette söylediği sözlerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Antalya ekibinin genç teknik adamı yaptığı açıklamalarda ;

'Beni göndermediğiniz sürece kalmak istiyorum'

5 yıllık bir sözleşmeye imza attığımızda kendimi garantiye almak için değil, bu 5 yılı doldurmak istediğim için attım. 5 yıl sonra burada buluşursak, Antalyaspor inşallah çok daha iyi yerlerde olacaktır. Antalya şehri, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da isminden söz ettirecektir. Siz beni göndermediğiniz sürece burada kalmak istiyorum. Ama yine büyük konuşmak istemiyorum. Futbol inanılmaz hızlı gelişen ve değişen bir oyun. Başkan, basın, taraftar beni göndermediği sürece burada olmaktan gayet memnunum.

'Süper Kupa'yı çok istedik ama nasip olmadı...'

Gönül ister size ve şehre Süper Kupa'yı armağan etmeyi ama nasip olmadı. Ama o gün soyunma odasında hem ağlayarak hem üzülerek oyuncularıma söylediğim söz var “Eğer bir gün bir daha final oynarsak, işte o zaman o kupayı ben size kazanacağım’ demiştim. Büyük konuşmayı sevmem ama çalışarak inşallah Antalyaspor’a bir şeyler kazandırmak istiyorum.


'Yapılan transferler oyun planıma çok uygun'

Kafamdaki oyun planına kesinlikle transferlerin etkisi var. Sağ olsun başkanımız ve yönetimimiz ne istediysek yaptılar devre arasında. Kariyerimde ne zaman başarılı olduysam her zaman o hoca benimle bir futbolcu olarak insan olarak konuştu. Ben de buna özen gösterdim. Kulüpte çalışanlara, restoranda çalışanlara, malzemecilerimize ve oyuncularımıza her zaman insani davranmaya çalışıyorum. Çünkü onlara ulaşma yolunun bu olduğundan eminim ve başarının gelmesi için beraber bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

'Kenardan maç kazanmadım bu bir ekip başarısı'

Ben kenardan hiçbir maç kazanmadım. 30 maçlık hocalık kariyerim var. Kenardan 1 maçı bile ben kazanmadım. Bu bir ekip çalışması. Bu ekibin içerisindeki en önemli işi yapan, o sahanın içerisindeki oyuncular. Benim onlarla beraber çalıştığımın farkındalar. Ben onları kullanmıyorum. Bir hocanın futbolcusunu kullanması çok saçma bir şey ve ben her zaman, ‘patron benim, ben ne dersem yapacaksınız’ felsefesinden rahatsızlık duymuşumdur.

'Dün Milli maçı izlerken eyvah dedim!'

Üçlü başladık, bizi eleştirdiler, şuan dörtlü oynuyoruz müthiş bir değişim. Bunun taktikle hiçbir alakası yok. Dün milli maçı izliyorum mesela Türkiye üçlü oynuyor, 3-1 oldu. ‘Eyvah yine hocayı eleştirecekler’ dedim. Bunlar çok kolay şeyler. Benim için en önemlisi karşımda bir insanın olduğu, bu insanın duyguları ve problemleri olduğu. Mutlu olacağa şeylere dokunmak. Ben buradan kazanabileceğimizi düşünüyorum. Şehri de böyle arkamıza alacağımızı düşünüyorum. Antalya’nın hiçbir eksiği yok. Daha çok birlik beraberlik. İyi günde çok kolay. Şuanda Nuri Şahin, dünyanın en güzel insanı gibi geliyor insanlara. 8 maç kaybettiğimizde de bu birlik ve beraberliği bekliyorum herkesten. Eğer o kötü günlerde de beraberliği gösterirsek, işte o zaman hiçbir eksiğimiz kalmıyor. Bunu kendi özelim için değil, tüm teknik direktörler için söylüyorum. Çünkü ülkemizde teknik direktör konusunda biz çok istikrarlı davranmıyoruz ne yazık ki.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal