Adana Demirspor'da Vincenzo Montella Konyaspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Konyaspor maçının ardından konuştu.

19.01.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-09:47)

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların iki formda ekibi Konyaspor ile Adana Demirspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede yeşil beyazlılar Rahmanovic'in golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

ADANA DEMİRSPOR'UN SERİSİ SONA ERDİ

Mavi şimşekler Süper Lig'de son 6 haftada mağlubiyet yüzü görmezken bu serisine Konyaspor deplasmanında sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılarak son vermiş oldu.


VİNCENZO MONTELLA'DAN AÇIKLAMALAR

Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynadıkları Konyaspor deplasmanında sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmalarının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Hiçbir şekilde sahadan kopmadık. Önemli eksiklerimiz de vardı. Biraz kadro konusunda dardık. Çocukları da tebrik etmek istiyorum. Sonuna kadar mücadele verdiler. Kornerden şanssız bir gol yedik. Maçın geneline baktığımızda şansımız da vardı. Acı bir tatla ayrılıyoruz ama beraberlikle de dönebilirdik. ' ifadelerini kullanarak karşılaşma hakkında değerlendirmelerini yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal